Změna parametrů satelitního vysílání platformy Skylink
Autor: M7/Skylink/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 18.05.2016

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o změně parametrů satelitního vysílání některých programů Skylink.



Upozorňujeme zákazníky Skylinku, že v následujícím období dojde v několika termínech ke změně parametrů satelitního vysílání některých programů. První z těchto změn proběhnou ve dnech:

23. 5. 2016 – bude se týkat programu CS Mini/CS Film/Horor Film

30. 5. 2016 – bude se týkat programů Prima Love, Prima ZOOM HD, Prima Max HD, Prima Comedy Central, TV Barrandov, Kino Barrandov, Šlágr TV, TV 8, Viasat Nature, Viasat Explore/Spice, Viasat History, FilmBox, AMC, Nat Geo Channel, Boomerang, EDGE, The QYOU a Reality Kings.


Většinu z těchto programů je možné naladit již nyní, a to s následujícími novými parametry:



Laděním se nemusejí zabývat zákazníci, jejichž satelitní přijímač je vybaven funkcí FastScan (většina přijímačů Skylink READY) – všechny změny se na takovémto přijímači provedou automaticky.

Ostatní zákazníci musí tyto programy naladit manuálně. Doporučujeme postupovat dle návodu k obsluze daného satelitního přijímače s využitím výše uvedených parametrů.

Zároveň upozorňujeme zákazníky, že pro příjem programů ve formátu MPEG-4 (včetně programu NGC), je potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s označením Skylink READY).

O dalších změnách budeme informovat dne 31. 5. 2016.


PR M7 Group S.A., Marek Němec, Account Manager, PRAM Consulting, 18. 5. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23245/zmena-parametru-satelitniho-vysilani-platformy-skylink/