Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 12:18:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Ruská obchodní televizní stanice RBC-TV nekódovaně z družice HOT BIRD™ 6

  Autor: PR Press Eutelsat , e-mail: info@eutelsat.com Přidané: 28.03.2007



Společnost Eutelsat Communications (kótovaná na burze Euronext Paris pod titulem: ETL) a ruská obchodní televizní stanice RBC-TV uzavřely dne 26. 3. 2007 smlouvu s pětiletou dobou platnosti na šíření signálu ze satelitu HOT BIRD™ 6. Nekódovaně vysílanou stanici lze tak volně přijímat v celé Evropě, na Středním východě a v severní Africe.


RBC-TV touto smlouvou zdůraznila cíl navenek rozšířit svůj dosavadní dosah o trh v Rusku a v sousedních státech. Stanice zaměřuje svůj program na ruské diváky v zahraničí. Program přináší informace o událostech z ekonomiky, politiky, finančního a obchodního světa pro diváka, kterého zajímají ruské perspektivy mezinárodního obchodu.

Tři roky po zahájení vysílání ze satelitu Eutelsat W4 stanice RBC-TV je stanice dostupná divákům v důležitých městech Ruska a na Ukrajině, v Kazachstánu, v Bělorusku a pobaltských státech. V těchto regionech je stanice zastoupena v nejvýznamnějších televizních platformách na satelitu W4 a v kabelových sítích a na internetu. Mezi 53 miliónů diváků patří lidé, co se podílí na významných ekonomických rozhodnutích, státní zaměstnanci a lidé z obchodního světa s vůdčím míněním.

„Pro rozvoj naší stanice má prioritu rychlé rozšíření počtu našich diváků,” řekl generální ředitel RBC TV, pan Artyom Inutin. „Až do nedávné doby byly naše technické možnosti pro přenos našeho televizního signálu do Ruska a rovněž do SNS a pobaltských států omezené. Vysíláme nyní ze dvou dalších satelitů a teď pokrýváme signálem celé Rusko, Evropu, Střední východ a Severní Afriku.”

„Přistoupením k volně přijímatelným stanicím na družici HOT BIRD™, kterých je již téměř pět set, může první ruská obchodní televizní stanice RBC-TV proniknout k novým cílovým skupinám, včetně mnoha diváků s ruským rodným jazykem a obchodními styky do Ruska”, řekl pan Olivier Milliès-Lacroix, obchodní ředitel společnosti Eutelsat. „Zahájení vysílání stanice RBC-TV na družici HOT BIRD™ 6 navíc umožňuje ruským turistům, aby se i na cestách informovali o nejnovějších obchodních událostech ve své vlasti. Jsme hrdí na to, že nyní - tři roky po zahájení vysílání na satelitu W4 - se stanice rozhodla pro svou mezinárodní expanzi na našem satelitu HOT BIRD™ 6”.


Parametry příjmu:

satelit: HOT BIRD™ 6 (13° východně),
transpondér: 90,
kmitočet (downlink): 12,520 GHz,
polarizace: vertikální,
přenosová rychlost (SR): 27500,
FEC: 3/4,
servisní ID: 8342
identifikace: RBC-TV (4,33 Mbit/s celkově)
PMT PID: 602;
Video PID: 603 (4,13Mbit/s);
Audio PID: 604 (192 kbit/s),


Vanessa O’Connor - Eutelsat,
Thomas Fuchs - m project Market Relations s. s r. o.,
Gilles Janvier - investor



O televizi RBC-TV:

Ruská obchodní stanice RBC-TV zahájila své vysílání v září 2003 a od té doby je jediným zdrojem pro obchodní zpravodajství ruské televize. RBC-TV nepřetržitě informuje o důležitých událostech z ekonomiky, politiky, financí v Rusku a cizině. Také přináší podobné analýzy, prognózy a odborné komentáře, interview, přehledy tisku a aktuální pohled do ruského obchodního života. Více než 90% informací v televizi RBC-TV je z Ruska a je vlastní produkce.

RBC-TV zaměstnává 650 pracovníků, kteří jsou zvyklí pracovat pro ekonomická média, včetně 40 analytiků z bankovního sektoru a finančních společností. RBC přináší také informace o mezinárodních trzích a příspěvky partnerských televizí CNBC a CNN. Stanice RBC TV rovněž poskytuje ruské příspěvky pro CNN, a od února 2005 také pro CNBC Europe. K dalším partnerům patří Bloomberg, APTN a Reuters. Internet: http://newtv.rbc.ru/eng.


O společnosti Eutelsat Communications:

Eutelsat Communications (kótovaná na burze Euronext Paris pod titulem: ETL, kód ISIN: FR0010221234) je holdingová společnost Eutelsat a. s. Mediální skupina je jedním z nejvýznamnějších satelitních provozovatelů s komerčně využitelnou kapacitou na 23 satelitech. Pokrývají celý evropský kontinent, Střední východ, Afriku, Indii a významnou část Asie, Severní a Jižní Ameriky.

Mediální skupina je vzhledem k obratu považována za jednoho ze tří největších satelitních provozovatelů na světě. Její satelity k 31. 12. 2006 využívalo pro vysílání více než 2400 televizních stanic pro více než 160 miliónů domácností. V tom je zahrnuto vysílání více než 1000 kanálů pouze ze satelitu HOT BIRD™ pro více než 120 miliónů domácností v Evropě, Severní Africe, na Středním východě se satelitním příjmem a kabelovou přípojkou. Mediální skupina také zajišťuje služby spojené s distribucí televizního signálu, služby v oblasti firemních sítí, aplikace na bázi IP, jako je vysokorychlostní internetový přístup, multimediální služby, internetové páteřní spojení a také širokopásmový přístup pro námořní, terestrické a letecké aplikace.

Eutelsat Communications má své hlavní sídlo v Paříži a zaměstnává více než 490 odborníků ze 27 zemí. Další informace je možné najít na internetové stránce: www.eutelsat.com a www.eutelsat.de.


Eutelsat Communications Press, 26. 3. 2007, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.03.2007 • MS v motokrosu poprvé na Galaxii sport
22.03.2007 • FILM BOX a NONSTOP KINO dnes poprvé otestují na Astře 1D kódování v systému CryptoWorks, na Amos 2 chystá programy polská SPI [ 21 ]
21.03.2007 • Série ATP Masters se přesouvá do Miami
21.03.2007 • Red Bull X-Fighters již tento pátek na Galaxii sport
09.03.2007 • CBW: Hudební MTV chce spustit český kanál v roce 2008 [ 8 ]
09.03.2007 • Dubnové premiéry na HBO [ 7 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist