Společnost SES díky olympiádě zaznamenala rekordní poptávku po své satelitní kapacitě
Autor: SES/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 20.08.2016


Přední globální satelitní operátor zaznamenal, že poptávka po satelitní kapacitě pro vysílání Olympiády v Riu 2016 překročila objem z předcházejících ročníků



Společnost SES S.A. (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG) oznámila, že zaznamenala rekordní využití svojí satelitní kapacity pro vysílání olympiády v porovnání s předcházejícími olympijskými hrami.

Na čtyřech satelitech SES -- NSS-806, SES-4, NSS-7 a SES-3 -- bylo společnostmi v Severní a Jižní Americe, Evropě, Asii a Africe celkově rezervováno 23 000 hodin kapacity pro přenosy olympijských her. SES obsluhuje 10 předních vysílacích společností ve Spojených státech amerických, Spojeném království, Švýcarsku, Itálii, Brazílii a v Japonsku, mimo jiného také Eurovision, CNN / Turner a Nippon Television Network.

"SES poskytuje satelitní kapacitu pro vysílání olympiády již od roku 2000. Jsme velmi rádi, že kapacitní požadavky pro olympiádu v Riu daleko přesáhly předchozí ročníky. Poprvé jsme využili více kapacity na větším počtu satelitů na vysílání většího počtu hodin ze sportovní akce a zpravodajství o olympijských hrách pro skutečně globální diváckou obec," řekl Richard Lamb, ředitel oddělení pro službu příležitostného využití satelitní kapacity ve společnosti SES.

"Tato rekordní poptávka názorně ukazuje, že vysílací společnosti nadále považují satelit za ideální a cenově efektivní způsob živého vysílání sportovních akcí ve vynikající obrazové kvalitě pro diváky na celém světě."


O společnosti SES

SES (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG) je předním světovým provozovatelem satelitů s flotilou více než 50 geostacionárních družic. Zaměřujíce se na čtyři klíčové sféry trhu (video, podnikání, mobilita, vládní řešení), zajišťuje společnost SES satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele internetového obsahu (ICP) a internetových služeb (ISP), operátory mobilních a pevných sítí a pro obchodní i státní organizace na celém světě. SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a excelence v satelitním oboru. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb.

Dceřiná společnost SES, MX1, je jedním z předních poskytovatelů mediálních služeb nabízejících sadu inovativních digitálních video a mediálních řešení.

Díky tomu, že SES vlastní společnost O3b Networks, satelitní síť nové generace kombinující dosah satelitu s rychlostí optických vláken, výrazně navyšuje a zvětšuje existující možnosti videa a dat. SES jako první satelitní operátor na světě poskytuje diferencovanou a zcela škálovatelnou nabídku GEO-MEO řešení s výkonnými technickými možnosti v celé řadě segmentů trhu a zeměpisných oblastí.

Ve společnosti SES vytváříme nové ekosystémy a pokládáme základy nových řešení. Další informace lze nalézt na cz.ses.com.


Jsme i na sociálních sítích:

Facebook: facebook.com/ASTRA.CZSK
Twitter: twitter.com/SES_Satellites
YouTube: youtube.com/SESVideoChannel
Blog: ses.com/blog
SES studie: ses.com/18681915/white-papers
SES galerie: extranet.ses.com/18706236/pictures


Marek Němec, Account Manager, PRAM Consulting

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23591/spolecnost-ses-diky-olympiade-zaznamenala-rekordni-poptavku-po-sve-satelitni-kapacite/