Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 20:11:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Triumfálny návrat megaúspešnej šou Tvoja tvár znie povedome!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 05.09.2016



Televízia Markíza kraľovala trhu celý uplynulý víkend, v sobotu sa stala najsledovanejším programom dňa premiéra akčného kinohitu Rýchlo a zbesilo 6, v nedeľu patrilo prvenstvo návratu šou Tvoja tvár znie povedome.


Fenomén uplynulej jari sa vrátil na obrazovky televízie Markíza v plnej sile! Jedinečná zábavná šou Tvoja tvár znie povedome sa v nedeľu 4. septembra 2016 stala v strategickej cieľovej skupine 12-54 suverénne najsledovanejším programom dňa.

Dlho očakávaná druhá séria megaúspešného licencovaného formátu odštartovala v tejto obchodne relevantnej cieľovej skupine s vysoko nadpriemerným ratingom 11,2 % aj trhovým podielom 35,7 %, pričom zároveň výrazne predstihla konkurenčnú talentovú šou.

Množstvo obľúbených osobností, jedinečné tanečné i spevácke výkony a najmä skvelá zábava - takto namiešaný kokteil opäť zachutil celkovo 549-tisíc divákom vo veku nad 12 rokov, pričom až vyše 65 % z nich spadalo do reklamne najzaujímavejšej cieľovej skupiny 12-54. Tvoja tvár znie povedome si podmanila najmä mladé ženy 12-24, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel 45,3 %.

"Sme nadšení z úspechu šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá na Slovensko priniesla úplne novú generáciu zábavných formátov. Špičková kvalita produkcie, ako aj strhujúce výkony našich celebrít, si získali obrovskú základňu fanúšikov," povedal k skvelým výsledkom sledovanosti Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

V druhej sérii veľkolepej šou plnej nezabudnuteľných hitov, dokonalých premien a fantastických vystúpení sa o priazeň divákov uchádza osem známych osobností - Mirka Partlová, Sväťo Malachovský, Martin Harich, Lenka Vavrinčíková. Mária Čírová, Patrik Vyskočil, Zuzana Vačková a Andrej Bičan. Ich výkony posudzuje hviezdna porota v zložení Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário „Kuly“ Kollár, ktorých vždy dopĺňa dobre známy špeciálny hosť. Šou opäť sprevádza jeden z najobľúbenejších slovenských moderátorov Martin „Pyco“ Rausch.

Celkovo najsledovanejším programom dňa sa v nedeľu v univerzálnej cieľovej skupine 12+ stala relácia Počasie, ktorú si nenechalo ujsť 577-tisíc divákov. V cieľovej skupine 12-54 jej patrila druhá priečka s ratingom 9,6 % a trhovým podielom 29,6 %.

Markíza dominovala trhu aj v sobotu 3. septembra 2016, keď sa najsledovanejším programom dňa v cieľovej skupine 12-54 stala slovenská televízna premiéra hviezdne obsadeného akčného trháku Rýchlo a zbesilo 6. Toto večerné Megakino zaznamenalo rating 7,8 % a podiel na trhu 28,4 %, pričom výrazne porazilo filmovú premiéru konkurencie. Výborne sa darilo aj televízii Doma, ktorá sa postavila na čelo rebríčka menších staníc s premiérou romantickej komédie Nekonečné áno (rating 1,8 % / share 6,6 % v 12-54).

Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 5. 9. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.09.2016 • Rekordný štart RTVS do novej televíznej sezóny
06.09.2016 • Hubert zve do přírody. A dává pac!
06.09.2016 • Česká televize představí v debatách zástupce 107 krajských kandidátek
05.09.2016 • Pevnost Boyard dobyla srdce Čechů - sledovalo ji 1 343 000 diváků
05.09.2016 • První díl druhé série Tvojí tváře sledovalo více než 1,5 milionu diváků
05.09.2016 • Lída Baarová očima Heleny Třeštíkové a Jakuba Hejny - Zkáza krásou už zítra na ČT2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist