Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:36:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

O2 TV Sport vstupuje do světa vlastní tvorby - v říjnu startuje unikátní reality show OKTAGON!

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 07.09.2016


Diváci O2 TV se během podzimu dočkají dalšího exkluzivního obsahu, tentokrát z prostředí bojových sportů. Reality show s názvem O2 TV Sport OKTAGON bude zahájena v pondělí 10. října od 21.00 hodin a nabídne osudy osmi MMA zápasníků z České republiky a Slovenska. Celá akce vyvrcholí 10. prosince závěrečným galavečerem, který se odehraje v přímém přenosu stanice O2 TV Sport. Absolutní vítěz získá roční kontrakt na téměř 300 000 korun.


První ročník přinese nejprve osm pondělních přenosů. V sobotu 10. prosince se pak odehraje velké finále. Celkem se představí čtyři bojovníci MMA z České republiky a čtyři ze Slovenska. Účinkující budou v jednom domě bydlet, trénovat a zápasit mezi sebou. Cíl je jasný. Získat postup do finále a stát se premiérovým držitelem titulu. Jedná se o první mezinárodní akci tohoto druhu z profesionálního prostředí MMA.

"Naši diváci si bojové sporty hodně oblíbili a dlouhodobě se v O2 TV těší popularitě. Oktagon není jednorázovou akcí, bude pokračovat i v dalších letech, samozřejmě vždy s novými zápasníky," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. "Na Oktagon naváže v příštím roce pravidelná týdenní show, která bude mapovat českou scénu bojových sportů. Stáváme se tak největším investorem do lokálního fighting obsahu," doplnil Marek Kindernay.

Show O2 TV Sport OKTAGON odhalí fanouškům netradiční pohled do zákulisí jednoho z nejtvrdších sportů světa. Do světa novodobých gladiátorů, kde mladí, ambiciózní sportovci jsou naprosto oddaní žít a trénovat pro svůj velký sen.

Mezi tvůrce O2 TV Sport OKTAGONU patří Pavol Neruda a také známý moderátor a komentátor Ondřej Novotný. "Hlavním cílem je zpopularizovat bojové sporty a dostat je mezi širší obecenstvo. Chtěli bychom ukázat světový fenomén MMA a představit bojovníky jako nejkomplexnější sportovce, kteří podstupují drsné tréninky, kde nerozhoduje pouze kondice, ale hlavně psychika a mentální stránka," upřesnil Novotný.

V jednotlivých dílech se diváci dočkají také známých osobností, jako je například Viktor Pešta, jediný český zástupce v prestižní organizaci UFC, nebo třeba slavný slovenský rapper Rytmus.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2016 • Pevnost Boyard – 2. díl v sobotu 10. 9. na TV Prima
07.09.2016 • Nová redakce a více vědy na ČT24
06.09.2016 • Superpondelok plný zábavy na Markíze prevalcoval konkurenciu!
06.09.2016 • Rekordný štart RTVS do novej televíznej sezóny
06.09.2016 • Hubert zve do přírody. A dává pac!
06.09.2016 • Česká televize představí v debatách zástupce 107 krajských kandidátek

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist