Vysielanie STV, Markízy a Joj v ponuke služby UPC Direct už aj s teletextom
Autor: PR Press UPC Broadband Slovakia , e-mail: info@upc.sk Přidané: 27.04.2007
Bratislava 27. apríla 2007 – Spoločnosť UPC BRODBAND SLOVAKIA rozšírila vysielanie televíznych staníc STV1, Markíza a Joj v ponuke satelitnej televíznej služby UPC Direct aj o teletext. Abonenti služby UPC Direct, ktorá umožňuje prístup k vyše 150 televíznym a asi 50 rozhlasovým kanálom, tak môžu odteraz sledovať všetky celoplošné slovenské televízne stanice v plnom komforte v digitálnej kvalite.

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA minulý rok obohatila ponuku služby UPC Direct aj o interaktívnu zábavu – balíček interaktívnych logických hier. Hrať ich môže na svojom televíznom prijímači pripojenom cez set-top box bez akéhokoľvek obmedzenia a bezplatne každý abonent UPC Direct, ktorý používa set-top box Philips DSR 4101. UPC Direct sa v októbri minulého roku týmto zároveň stal prvým poskytovateľom televíznych služieb na Slovensku, ktorý umožňuje interaktivitu prostredníctvom satelitnej televízie. Zákazník služby UPC Direct hrá všetky hry pomocou diaľkového ovládača. Do sekcie Hry sa dostáva stlačením tlačidla Guide (Sprievodca), kde si zvolí možnosť EPG (Elektronický sprievodca programom – (Electronic Program Guide) a následne sekciu Hry. V tejto sekcii si už potom môže vybrať jednotlivú hru.

UPC Direct umožňuje v digitálnej kvalite sledovať vysielanie vyše 150 televíznych a asi 50 rozhlasových staníc rôznych žánrov. Poskytuje množstvo predností a výhod v porovnaní s klasickým príjmom televízneho signálu, ako je napríklad Zmena vysielacieho jazyka, Rodičovský zámok, Služba Elektronického programového sprievodcu s informáciami o vysielanom programe atď. Umožňuje prístup k takmer všetkým slovenským televíznym kanálom a množstvu českých kanálov, pričom počet programov dabovaných v slovenskom a/alebo českom jazyku sa neustále rozširuje. Okrem slovenských televíznych staníc ako sú STV1, Markíza, Joj, TA3 či hudobná stanica Music Box, služba UPC Direct poskytuje v českom a/alebo slovenskom jazyku aj filmový kanál Film+, MGM a Hallmark, dokumentárne stanice National Geographic, Spektrum, Animal Planet, Discovery Channel, BBC Prime, Travel Channel, TV Paprika, TV Deko, Zone Reality, ďalej detské programy Jetix a Minimax, hudobnú televíznu stanicu Óčko či športové programy Sport1, Galaxie Sport a Eurosport.

K dispozícii zákazníkom služby Direct sú taktiež prémiové programy - filmové stanice HBO a Cinemax, programy pre dospelých Hustler TV a XXX Xtreme. Pre záujemcov je k dispozícii taktiež služba UPC Direct Plus, ktorá umožňuje sledovať akčný kanál AXN, historický Viasat History, detský animovaný kanál Boomerang, dobrodružný dokumentárny Viasat Explorer, erotický kanál pre dospelých Blue Hustler, filmový TCM a kreslený Cartoon Network. Okrem toho, v ponuke služby UPC Direct sú taktiež desiatky športových, hudobných, detských a vzdelávacích vrátane množstva nemeckých programov. Nechýba ani CNN, BBC, KiKa, Real Madrid TV, MTV Europe, MTV 2, MTV Base, MTV Hits, VH1 Classics, Viva, Viva Plus, Sky News, BBC World, Euronews, Deutsche Welle, ZDF, RTL, PRO 7, SAT 1 VOX, RAI Uno, Deluxe Music atď.


Záujemcovia o služby spoločnosti UPC získajú viac informácií na UPC Infolinke 02 / 594 22 222 ako i na internetových stránkach www.upc.sk, www.chello.sk a www.upcdirect.sk.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC BROADBAND SLOVAKIA


Informácie o spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA:

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby káblovej a satelitnej televízie, internetu a telefónie. V septembri tohto roku sa UPC BROADBAND SLOVAKIA stala prvým slovenským triple-play operátorom, poskytujúcim služby televízie, internetu a telefónie prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti. UPC BROADBAND SLOVAKIA je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


Informácie o spoločnosti Liberty Global, Inc.:

Liberty Global, Inc. je vedúcim medzinárodným poskytovateľom káblových služieb ponúkajúcich televízne služby, hlasové služby a prístup k internetu. Spája svojich zákazníkov so svetom informácií, komunikácie a zábavy. Spoločnosť Liberty Global prevádzkuje najmodernejšie širokopásmové komunikačné siete, ktorými obsluhuje približne 14 miliónov zákazníkov v 16 krajinách (nepočítajúc UPC Belgicko), najmä v Európe, a ďalej v Japonsku, Čile a Austrálii (údaje k 31.12.2006). Aktivity spoločnosti Libert Global taktiež zahrnujú významné mediálne a programové služby, ako je napríklad Jupiter TV v Japonsku a Chellomedia v Európe.


PR Press UPC BROADBAND SLOVAKIA, 27.4.2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2370/vysielanie-stv-markizy-a-joj-v-ponuke-sluzby-upc-direct-uz-aj-s-teletextom/