Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:36:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Vysielanie STV, Markízy a Joj v ponuke služby UPC Direct už aj s teletextom

  Autor: PR Press UPC Broadband Slovakia , e-mail: info@upc.sk Přidané: 27.04.2007


Bratislava 27. apríla 2007 – Spoločnosť UPC BRODBAND SLOVAKIA rozšírila vysielanie televíznych staníc STV1, Markíza a Joj v ponuke satelitnej televíznej služby UPC Direct aj o teletext. Abonenti služby UPC Direct, ktorá umožňuje prístup k vyše 150 televíznym a asi 50 rozhlasovým kanálom, tak môžu odteraz sledovať všetky celoplošné slovenské televízne stanice v plnom komforte v digitálnej kvalite.

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA minulý rok obohatila ponuku služby UPC Direct aj o interaktívnu zábavu – balíček interaktívnych logických hier. Hrať ich môže na svojom televíznom prijímači pripojenom cez set-top box bez akéhokoľvek obmedzenia a bezplatne každý abonent UPC Direct, ktorý používa set-top box Philips DSR 4101. UPC Direct sa v októbri minulého roku týmto zároveň stal prvým poskytovateľom televíznych služieb na Slovensku, ktorý umožňuje interaktivitu prostredníctvom satelitnej televízie. Zákazník služby UPC Direct hrá všetky hry pomocou diaľkového ovládača. Do sekcie Hry sa dostáva stlačením tlačidla Guide (Sprievodca), kde si zvolí možnosť EPG (Elektronický sprievodca programom – (Electronic Program Guide) a následne sekciu Hry. V tejto sekcii si už potom môže vybrať jednotlivú hru.

UPC Direct umožňuje v digitálnej kvalite sledovať vysielanie vyše 150 televíznych a asi 50 rozhlasových staníc rôznych žánrov. Poskytuje množstvo predností a výhod v porovnaní s klasickým príjmom televízneho signálu, ako je napríklad Zmena vysielacieho jazyka, Rodičovský zámok, Služba Elektronického programového sprievodcu s informáciami o vysielanom programe atď. Umožňuje prístup k takmer všetkým slovenským televíznym kanálom a množstvu českých kanálov, pričom počet programov dabovaných v slovenskom a/alebo českom jazyku sa neustále rozširuje. Okrem slovenských televíznych staníc ako sú STV1, Markíza, Joj, TA3 či hudobná stanica Music Box, služba UPC Direct poskytuje v českom a/alebo slovenskom jazyku aj filmový kanál Film+, MGM a Hallmark, dokumentárne stanice National Geographic, Spektrum, Animal Planet, Discovery Channel, BBC Prime, Travel Channel, TV Paprika, TV Deko, Zone Reality, ďalej detské programy Jetix a Minimax, hudobnú televíznu stanicu Óčko či športové programy Sport1, Galaxie Sport a Eurosport.

K dispozícii zákazníkom služby Direct sú taktiež prémiové programy - filmové stanice HBO a Cinemax, programy pre dospelých Hustler TV a XXX Xtreme. Pre záujemcov je k dispozícii taktiež služba UPC Direct Plus, ktorá umožňuje sledovať akčný kanál AXN, historický Viasat History, detský animovaný kanál Boomerang, dobrodružný dokumentárny Viasat Explorer, erotický kanál pre dospelých Blue Hustler, filmový TCM a kreslený Cartoon Network. Okrem toho, v ponuke služby UPC Direct sú taktiež desiatky športových, hudobných, detských a vzdelávacích vrátane množstva nemeckých programov. Nechýba ani CNN, BBC, KiKa, Real Madrid TV, MTV Europe, MTV 2, MTV Base, MTV Hits, VH1 Classics, Viva, Viva Plus, Sky News, BBC World, Euronews, Deutsche Welle, ZDF, RTL, PRO 7, SAT 1 VOX, RAI Uno, Deluxe Music atď.


Záujemcovia o služby spoločnosti UPC získajú viac informácií na UPC Infolinke 02 / 594 22 222 ako i na internetových stránkach www.upc.sk, www.chello.sk a www.upcdirect.sk.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC BROADBAND SLOVAKIA


Informácie o spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA:

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby káblovej a satelitnej televízie, internetu a telefónie. V septembri tohto roku sa UPC BROADBAND SLOVAKIA stala prvým slovenským triple-play operátorom, poskytujúcim služby televízie, internetu a telefónie prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti. UPC BROADBAND SLOVAKIA je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


Informácie o spoločnosti Liberty Global, Inc.:

Liberty Global, Inc. je vedúcim medzinárodným poskytovateľom káblových služieb ponúkajúcich televízne služby, hlasové služby a prístup k internetu. Spája svojich zákazníkov so svetom informácií, komunikácie a zábavy. Spoločnosť Liberty Global prevádzkuje najmodernejšie širokopásmové komunikačné siete, ktorými obsluhuje približne 14 miliónov zákazníkov v 16 krajinách (nepočítajúc UPC Belgicko), najmä v Európe, a ďalej v Japonsku, Čile a Austrálii (údaje k 31.12.2006). Aktivity spoločnosti Libert Global taktiež zahrnujú významné mediálne a programové služby, ako je napríklad Jupiter TV v Japonsku a Chellomedia v Európe.


PR Press UPC BROADBAND SLOVAKIA, 27.4.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 13   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.04.2007 • TRADE and TECHNOLOGY a.s. spustila digitální vysílání TV Nova ze satelitu [ 19 ]
24.04.2007 • FILM BOX a NONSTOP KINO na kartách TRADE and TECHNOLOGY [ 9 ]
24.04.2007 • TV Nova od 24.4.2007 i na kartách TRADE and TECHNOLOGY [ 25 ]
22.04.2007 • Správa dekódovacích karet diGITALlink [ 5 ]
13.04.2007 • MEDIA VISION dnes řešila otázku Novy v CS Linku! - aktualizováno [ 12 ]
10.04.2007 • Nové záruky dekódovacích karet TRADE and TECHNOLOGY [ 5 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  dobry den moje meno je balážova emília bivam na 

27.02.2008 11:13 • neregistrovaný
dobry den moje meno je balážova emília bivam na ul.snp.19 v holici a mynuli rok som si od Vas odkupila v holici v predajni SEZOS holic.balicek upc s kartou na televizne visielanie.brala som to 17.06.2007 s panom veducim sme podpisali zmluvu na 1rok nacom som to aj hned vyplatila 4900sk.mynuli tyzden v pondelok 18.02. ste mi kartu vypli na to som hned volala do predajne SEZOS a tam mi povedal otec pana veduceho ze je podvodnik,ze pn ma takovychto podvodou viac.ja by som vas velmy prosila keby ste mi kartu zapli ved ja za to nemoyem ja som si riadne zaplatila.momentalne sa nachazam pracovne v irsku a pridem domou az v majy takze kebyste nieco potrebovali okolo papierov ale bo zmluvu mam vsetko doma vsetko vam odfaxujem cislo mojej upc karty je 01397882878829 prosim vas bola bysom rada keby ste ma informovali otejto situacii dakujem vo pred za vybavenie.
 
 
  @ anonym, 30.04. 10:42 

04.05.2007 12:32 • anonym two
pri striebornom filipovi ide o známu vec, že si vyberieš ako krajinu, kde sa nachádzaš Slovensko - získaš tým prístup k SK štvorke - Markíza, Joj, Jednotka, TA3. Ostatné kanály základu sú rovnaké. Žiaľ, pri takomto nastavení prichádzaš o CZ štvorku - ČT 1, ČT 2, Nova a Prima...
 
 
  UPC sa nam drzo vysmieva! 

03.05.2007 22:48 • Angry Nonick
To ze doteraz nebolo UPC Direct schopne zaradit do paketu kanal STV2 je voci ich abonentom totalny vysmech a obycajna nehoraznost. UPC totiz povazuje kanal STV2 za prilis nekomercny a malo sledovany, preto sa zrejme ani nemieni zaoberat uvazovanim o jeho zaradeni. Na Slovensku mame skratka smolu...:-(
 
 
  je to fakt trapne 

01.05.2007 13:58 • savo
naozaj smiesne ze stv2 nie je v upc direkt.....
 
 
  Traposina ... Nevedia tam dopl ... 

30.04.2007 12:08 • anonym
Traposina ... Nevedia tam doplnit uz tu STV2 !!!!
Hanba .. A to uz 2 roky dristaju ze to tam uz daju - zato tam pribudne mrte vela blbych a nezazivnych programov koli ktorym sa budu na vase ubohe zdovodnovanie zvysovat poplatky. Dajte tam to co chcu ludia a nie to co za 2 koruny kupite a za 10 predavate!!!!
 
 
  jak to funguje 

30.04.2007 10:42 • anonym
Jak to funguje s upc přístrojem?Myslím tím příjem slovenských stanic?
 
 
  To je teda poriadny uspech ! 

30.04.2007 10:28 • Vlado
Zfunkcnit TELETEXT na slovenskych kanaloch! UPC by si za to mohla vypytat aspon 100 Sk na mesacnom poplatku navyse... :-)))
 
 
  proc tam pisou ze VSECHNY celo ... 

30.04.2007 09:17 • duchman
proc tam pisou ze VSECHNY celoplosne kdyz stv2 prece v upcdirect nevysila!
 
 
  ale veď to ide aj s UPC prístr ... 

29.04.2007 21:58 • anonym two
ale veď to ide aj s UPC prístrojom...
 
 
  Ale majú akurát nie s UPC prís ... 

29.04.2007 18:47 • ixa
Ale majú akurát nie s UPC prístrojom....
 
 
  Co takhle slovenské tv 

28.04.2007 20:40 • tomas
Co takhle slovenské TV, proč nemají možnost vidět tyto TV stanice majitelé UPC Direct v české republice.
 
 
  Až na malý detail - Viva Plus ... 

28.04.2007 00:42 • anonym two
Až na malý detail - Viva Plus už niekoľko mesiacov nevysiela. Aspoň vidieť s akými odborníkmi máme do činenia :-(.
 
 
  Chci jen Viva Plus 

27.04.2007 16:04 • Discjockey
Nabídka je krásná, ale já mám zájem jen o hudební program Viva Plus ...
 
 
Celkový počet komentářů: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist