Velký úspěch a příjemná nálada na TOP setkání partnerů Flix TV
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 20.09.2016

Ve dnech 16. - 17. 9. 2016 se v moravských Čejkovicích konalo vůbec první setkání TOP partnerů Flix TV, nejmladšího českého operátora se satelitním příjmem. Neustále se rozvíjející společnost pozvala nejúspěšnější ze stávajících smluvních partnerů.


Program byl zahájen výkonnou ředitelkou společnosti Flix TV, paní Kamillou Tóth, která všem přítomným představila firmu a její plány do budoucna. Následovala zajímavá přednáška pana Andrease Kößlingera z Telekom Austria Group a pana Piera Luigi Pellegrina od Eutelsatu, který si pro nejúspěšnější partnery FLIX TV připravil profesionální prezentaci.

Pan András Ferencz, Flix TV COO, představil nejnovější vývoj SCRM (prodej a řízení vztahů se zákazníky), společně s uvedením nového, progresivního HEVC kompatibilního set top boxu s jeho funkcemi.

Po úspěšné akci následovala ochutnávka moravských vín a večeře.

Flix TV klade důraz na jeho B2B vztahy se svými smluvními partnery a snaží se rozvíjet své služby na základě odborných zpětných vazeb, získaných v průběhu setkání, ze strany partnerů.

FLIX TV přijímá objednávky od zákazníků z celé České republiky na telefonním čísle 222 700 807. Každá objednávka může být ale také zadána on-line prostřednictvím internetového obchodu na www.flixtv.cz, a to bez časového omezení. Tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 20. 9. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23729/velky-uspech-a-prijemna-nalada-na-top-setkani-partneru-flix-tv/