Dnes v Brně startuje na 102,4 MHz hudebně - taneční Dance rádio
Autor: Lagardere Active ČR , e-mail: info@lagardere.cz Přidané: 01.10.2016
V sobotu 1. října bude spuštěno nyní již ostré vysílání Dance rádia, které spadá do sítě multimediálního domu Lagardere Active ČR. Zejména obyvatele středu Brna si tak budou moci naladit jediné české hudebně - taneční rádio na frekvenci 102,4 MHz (vyzářený výkon 100W). Nový vysílač přináší Dance rádiu pokrytí přibližně 3,4 % české populace, což představuje více než 350 tisíc obyvatel z oblasti Brno – střed.


Prodej komerčních produktů na Dance rádiu zajišťuje v této oblasti regionální zastoupení společnosti RADIOHOUSE.

„Dance rádio jsme v Brně odstartovali v testovacím módu již v loňském roce a jsem velmi rád, že po řadě komplikací nyní můžeme spustit ostrou verzi vysílání. Dance rádio pro mě představuje mladou dynamickou a progresivní značku, která má v sobě obrovský potenciál s ohledem na své programové zaměření. Věřím, že pro posluchače v Brně bude velkým zpestřením místního rádiového trhu,“ říká Michel Fleischmann, prezident společnosti Lagardere Active ČR.

Od 1. října posluchači naladí Dance rádio nejen v Praze, ale nově i v Brně. V Praze ho lze naladit na frekvencích 89,0 a 102,9 FM v Brně nyní nově na 102,4 FM. Denní poslechovost Dance rádia je podle posledních výsledků měření RADIOPROJEKTU 8 tisíc, týdenní poslechovost pak dosahuje 15 tisíc.
Dance rádio je také možné poslouchat na webu www.danceradio.cz nebo prostřednictvím mobilních aplikací.

„Dance rádio přináší jedinečnou taneční muziku a samozřejmě největší DJská jména jako je Hardwell, Armin van Buuren, Nicky Romero, Carl Cox a podobně. Navíc přinášíme pořady, které posluchači zbožňují po celém světě, např. HARDWELL ON AIR, A State of Trance a další,“ říká Lenka Maureryová, ředitelka Dance rádia a Evropy 2 a dodává: „V neposlední řadě jsou pro nás naprostou samozřejmostí marketingové akce, které se zaměřují na nejlepší taneční muziku, ať již jde o pořádání vlastních tanečních párty nebo o mediální partnerství pro světové akce tohoto charakteru.“

Případní zájemci o reklamu či jiné obchodní produkty se mohou obrátit na regionální obchodní zástupce společnosti RADIOHOUSE pro oblast Brna.

Mediální skupina Lagardere Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group, je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje 5 českých rozhlasových stanic, jednu slovenskou a také mediální zastupitelství Regie Radio Music (RRM). RRM od roku 2014 spoluvlastní obchodní síť RADIOHOUSE, jejíž rádia si týdně naladí 72 % posluchačů v ČR. V online prostředí je Lagardere prostřednictví svých i zastupovaných projektů měsíčně schopná oslovit více jak dva miliony reálných uživatelů.


Zuzana Nevoralová, PR manažerka, tisková mluvčí, Lagardere Active ČR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23776/dnes-v-brne-startuje-na-102-4-mhz-hudebne-tanecni-dance-radio/