Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:53:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

JOJ Family si naladila již třetina domácností

  Autor: Atmedia Czech , e-mail: info@atmedia.cz Přidané: 18.10.2016


Nová televizní stanice JOJ Family zahájila vysílání 5. září a do první poloviny října si ji naladilo již 34 % všech domácností v České republice. Mezi nejsledovanější pořady patří Soudní síň a Ochránci, večerům vládne Česko Slovensko má talent. JOJ Family obchodně zastupuje na českém trhu mediální zastupitelství Atmedia, která má nyní v portfoliu 25 tematických stanic.


V září se českým divákům představila nová televizní stanice. JOJ Family zahájila své vysílání 5. září v 16:00 úspěšným pořadem Soudní síň. Během září a první poloviny října si novou televizní stanici naladilo více než 1,4 milionu domácností, což je více než třetina všech domácností v České republice.

Slovenská skupina JOJ přišla s českou mutaci televize JOJ s cílem zabránit nelegálnímu šíření obsahu stanic JOJ na českém území a zároveň nabídnout českým divákům atraktivní pořady, které jsou tolik úspěšné i na Slovensku. „Již za první měsíc vysílání JOJ Family můžeme říci, že náš cíl bojovat s nelegálním šířením slovenských televizních stanic na českém území je úspěšný. Satelitní, kabeloví i internetoví operátoři postupně nahrazují slovenskou TV JOJ právě novou televizní stanicí JOJ Family, která vznikla přímo pro českého diváka“, řekla Ivana Semjanová, marketingová ředilka v JOJ Group.

Ve svém portfoliu nabízí JOJ Family i největší společnosti na trhu jako satelitní operátor Skylink, společnost O2 nebo kabelový operátor UPC. Od října mohou nově JOJ Family sledovat také zákazníci satelitní Nové Digi TV a od 4. října je televizní stanice dostupná i v internetové Digi2GO. Vedle těchto největších operátorů je JOJ Family distribuována i celou řadou regionálních společností. JOJ Family je šířena i v celostátním multiplexu 4, který provozuje společnost Digital Broadcasting, a naladit si novou televizní stanici může až 95 % obyvatel České republiky.

JOJ Family si již během necelého půldruhého měsíce vysílání našla své diváky. Její průměrný podíl na trhu dostáhl v CS 15+ dosáhl 0,35 %. Multižánrová televizní stanice, která již svým názvem cílí na celou rodinu, si diváky získala celou řadou atraktivních pořadů.

V září se českému publiku představila JOJ Family především další řadou úspěšné talentové show Česko Slovensko má talent. Neuvěřitelná vystoupení soutěžících mohou diváci sledovat exkluzivně jen na této televizní stanici. Divácky nejúspěšnější Soudní síň přináší unikátní vhled do soudních líčení inspirovaných skutečnými příběhy a také Ochránci, další oblíbený pořad na JOJ Family, přináší reálné lidské osudy.

JOJ Family oslovuje diváky také zajímavým soutěžním pořadem Uhádni můj věk, komediálním seriálem Naši nebo seriálem z kriminálního prostředí První oddělení. Čerstvou novinkou je také kriminální seriál Za sklem, který mohli čeští diváci poprvé vidět ve středu 28. září. V jedné z hlavních rolí je obsazen oblíbený český herec Jiří Bartoška, který překvapivě představuje zápornou postavu.

Od druhé poloviny října je navíc nově pro diváky JOJ Family připraveno více českých filmů a seriálů. V neděli 16. října tak mohli čeští diváci zhlédnout československou komedii Bouřlivé víno z roku 1976 s Vladimírem Menšíkem v hlavní roli. Do programové nabídky přibude i další seriálová a filmová klasika jako Žena za pultem, Chlapci a chlapi, nezapomenutelná trilogie o rodině Homolkových, Světáci, Kdyby tisíc klarinetů a mnoho dalších.

Čeští diváci znají kromě JOJ Family také její sesterskou stanici JOJ Cinema, která se 1. srpna 2016 zapojila do měření sledovanosti. Začátek podzimní sezóny byl pro tuto filmovou stanici velmi úspěšný, a to především díky takovým velkofilmům jako Twilight sága: Rozbřesk, Unesená, Transcendence, Dítě číslo 44, Herkules: Zrod legendy, Divergence nebo Králova zahradnice. České diváky oslovuje JOJ Cinema také kvalitními snímky s českým dabingem, jenž byl navíc nedávno oceněn dokonce dvěma Cenami Františka Filipovského, konkrétně za francouzský snímek Venuše v kožichu.

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických TV stanic ve střední a východní Evropě. Atmedia působí na českém trhu od roku 2008, kdy začala s klasickým spotovým prodejem reklamního prostoru. V roce 2009 část stanic z portfolia vstoupila do peoplemetrového měření, a přidala se tak k prodeji v „jednotné měně“ – GRP. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Obchodně aktuálně zastupuje 25 tematických televizních stanic na českém a slovenském trhu, mmj. z významných mezinárodních skupin jako AMC, Disney, FOX nebo JOJ.


Tomáš Surák, Marketing Manager, Atmedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2016 • Další program v základním balíčku FLIX TV – tematický kanál HOROR FILM
15.10.2016 • Sky 1 startuje 3. 11. 2016 z družice Astra 1N
10.10.2016 • AXN Deutschland v německé satelitní platformě Sky do 24. 10. 2016
30.09.2016 • DIGI CZ zařazuje do svého vysílání na satelitu i na internetu kanály JOJ Family a JOJ Cinema
27.09.2016 • esportsTV – nový program pro zákazníky Skylinku
17.09.2016 • Sky Cinema Family HD z družice Astra 1N

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  . 

18.10.2016 12:55 • ® pantik
Naladil jsem ale nekoukám na to protože tam dávaj kulový.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist