Skupina Nova na svých stanicích spustila HbbTV
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 01.11.2016
V noci z pondělí 31. října na úterý 1. listopadu spustila skupina Nova do testovacího provozu aplikaci hybridní televize (HbbTV). Odkaz na aplikaci v podobě červeného tlačítka se v první fázi objeví na stanicích FANDA, TELKA, SMÍCHOV, NOVA Sport 1, NOVA Sport 2 a NOVA International.


„Spustili jsme HbbTV v testovacím provozu a postupně ji zavádíme na všechny naše kanály. Divákům chceme umožnit se jednoduchou cestou skrze své televizní obrazovky dostat k dalšímu obsahu,“ uvádí Petr Horák, zástupce ředitele sekce nových médií a diverzifikace skupiny Nova.

V aplikaci hybridní televize skupiny Nova budou mít diváci v první fázi přístup k televiznímu programu, domácímu i mezinárodnímu zpravodajství TV Nova, včetně sportovního. Najdou zde také ukázky ze svých oblíbených seriálů a další obsah. V testovacím provozu bude aplikace dostupná zatím jen některým domácnostem.

HbbTV je i z obchodního hlediska atraktivním doplňkem portfolia služeb skupiny Nova. „HbbTV reklamu plánujeme představit teď na podzim a vnímáme ji jako další krok k tomu, jak klientům ukázat možné komunikační synergie,“ doplňuje Jan Vlček, jednatel a obchodní ředitel skupiny Nova.

Aplikaci hybridní televize připravila skupina Nova ve spolupráci se společností Mautilus. Informace o HbbTV skupiny Nova najdete na webové stránce: http://tv.nova.cz/hbbtv.


Jana Ondrejechová, Koordinátorka korporátního PR, CET 21, 1. 11. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23914/skupina-nova-na-svych-stanicich-spustila-hbbtv/