Dvě varianty vánočního dárku od FLIX TV
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 14.12.2016


S další skvělou nabídkou přichází teď, před Vánocemi, český satelitní poskytovatel FLIX TV. Svým novým zákazníkům nabízí nyní ještě další výhodnou variantu smluvního vztahu – 50% slevu v prvním roce na všechny služby.


FLIX TV připravila pro své zákazníky exkluzivní vánoční dárek, kterým mohou potěšit sebe, nebo překvapit své blízké. Všichni noví klienti, kteří si nyní objednají služby FLIX TV s vázaností na 24 měsíců, si mohou vybrat ze dvou jedinečných nabídek. Jednak mohou získat druhý box zdarma, nebo 50% slevu na všechny služby v prvním roce kontraktu. Tyto dvě varianty nelze vzájemně kombinovat, ale stále trvá akce vybavení a standardní instalace zdarma, která s vánočními nabídkami kombinovat lze.

Tato akce je časově limitovaná. Více informací na http://skvelanabidka.flixtv.cz/ nebo http://akcnenabidky.flixtv.cz/. Klienti si mohou služby FLIX TV s touto vánoční nabídkou objednat u svých dealerů, nebo na zákaznické lince 222 700 807.


FLIX TV aktuálně nabízí 32 HD programů pro všechny zákazníky v České republice.

Zákazníci FLIX TV si mohou vybrat z nabídky dvou základních a dvou prémiových balíčků:

• Dobrá TV (65 programů) za 299 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 149 Kč/měsíčně při využití vánoční akce),

• Lepší TV (86 programů) za 399 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 199 Kč/měsíčně při využití vánoční akce),

• HBO MaxPak za 279 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 139 Kč/měsíčně při využití vánoční akce) a

• Aktivní balíček pro dospělé a milovníky sportu za 199 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 99 Kč/měsíčně při využití vánoční akce)


O FLIX TV:

FLIX TV s.r.o. je poskytovatel satelitní televize na Českém trhu a nově i na Slovensku. Spolupracuje se silnou telekomunikační skupinou TAG – Telekom Austria Group. Programy FLIX TV jsou distribuovány prostřednictvím signálu družice EUTELSAT 16A na pozici 16° východně. Ověřená technologie tohoto satelitu poskytuje signál více než 12 milionům domácností po celé Evropě. Naše nabídka je sestavena tak, aby oslovila co nejširší spektrum zákazníků. FLIX TV nabízí pestré kombinace zábavných TV programů všech žánrů s chytrým výběrem. Seznam kanálů FLIX TV byl navržen tak, aby poskytl různé možnosti pro každého člena rodiny od každodenního zpravodajství k filmům a sportovním kanálům, až k těm nejroztomilejším dětským pořadům. Našim klientům nabízíme jednoduchost a důvěryhodnost.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 14. 12. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24079/dve-varianty-vanocniho-darku-od-flix-tv/