PF 2017
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 31.12.2016
Ještě než naplno propukne bujaré veselí silvestrovských oslav, dovolte nám za tým satCentrum poděkovat vám všem, kteří jste se podíleli na tvorbě obsahu či zabezpečení chodu našeho webu, ať už příspěvky, zkušenostmi, radou v diskuzích či kritikou - ano i ta nám pomáhá ke zlepšení našich - vašich - stránek.


Děkujeme také všem inzerentům i dalším spolupracujícím subjektům, broadcasterům, providerům či periodikám, bez nichž by se nám nedařilo uskutečnit všechny realizované záměry, včetně úspěšných chatů s odborníky, anebo přípravu týdenních a měsíčních programových přehledů.

Do nastávajícího roku 2017, který už klepe na dveře, kromě obvyklých přání připojujeme ještě jedno - a to hodně zajímavých a pro nás dostupných televizních a rozhlasových stanic na satelitním orbitu! A abych jich bylo co nejvíce v HD a UHD rozlišení :-) A ať to provideři se zdražováním tolik nepřehání!



Ať je pro vás všechny nový rok 2017 lepší, jak ten odcházející, ať je u nás i nadále mír a ať se často potkáváme na našem – vašem satelitním webu!


Váš team satCentrum, 31. 12. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24131/pf-2017/