Auto motor a šport channel pre milovníkov rýchlych kolies
Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 02.01.2017
Obľúbená motoristická stanica Auto motor a šport channel, ktorá vysiela v českom jazyku, prináša každý deň jedinečný obsah aktuálnych informácii zo sveta motorizmu v spravodajskom bloku News, niekoľkými testovacími reláciami ako Der Einzeltest, Die Tester, kde redaktori objektívne testujú najnovšie modely rôznych značiek a kategórii.


Pre náročnejších divákov sú určené špecifické motoristické relácie so zaujímavými témami a spracovaním Fast Lap, Vorfahrt, On Tour, Das Werk - So werden Autos gebaut, Reportage. Televízny program sa okrem najnovších noviniek venuje aj histórii a to v reláciách Garagen-Gold a Meilensteine.

Fast Lap – bývalý automobilový pretekár Christian Menzel testuje na automobilovom okruhu rôzne športiaky a následne ich objektívne porovná.

Vorfahrt – prvé pohľady a dojmy na premiéry modelov po ich uvedení na trh. Vďaka tejto relácie si môžu diváci vychutnať prvé jazdy noviniek.

On Tour – dokument ponúka pohľad ako funguje motorizmus v rozličných kútoch sveta

Das Werk - So werden Autos gebaut – exkluzívny pohľad do zákulisia nielen sériovej výroby, ale aj ručnej práce majstrov, aby sme sa dozvedeli ako sa dávajú dohromady automobily.

Reportage – nevšedné príbehy zo života automobilov, ktoré boli v správny čas na správnom mieste.

Garagen-Gold – je určená najmä pre milovníkov historických automobilov, kde prostredníctvom kamery môžu televízni diváci vidieť vzácne klenoty dávnej histórie.

Meilensteine – v relácii prejdeme jednotlivé zaujímavé etapy, ktoré ovplyvnili motorizmus vo svete.


Petra Szabová, IFC Media TV Distribution

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24135/auto-motor-a-sport-channel-pre-milovnikov-rychlych-kolies/