Největší tenisové turnaje ATP v roce 2017 uvidíte na DIGI TV
Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 05.01.2017
Všechny významné turnaje tenisového okruhu ATP World Tour bude od roku 2017 v České republice exkluzivně vysílat DIGI TV, konkrétně její kanály DIGI Sport. Fanouškům špičkového mužského tenisu zprostředkuje v příštích čtyřech letech kompletní program turnajů nejvyšší kategorie ATP World Tour Masters 1000 včetně závěrečného turnaje Mistrů v Londýně i všechny turnaje ATP World Tour 500. Kromě toho DIGI Sport odvysílá nejméně deset turnajů ATP World Tour 250.


První ochutnávku nabídnou kanály DIGI Sport HD od pátku, kdy zahájí vysílání přímých přenosů ze čtvrtfinále turnaje v indickém Chennai. Na DIGI Sport 2 HD uvidí tenisoví fanoušci živě všechny důležité zápasy turnaje až do nedělního finále. Do něj se překvapivě nedostane největší hvězda: nasazenou turnajovou jedničku a šestého hráče světa Marina Čiliče totiž ve druhém kole senzačně vyřadil Jozef Kovalík ze Slovenska, který do hlavní soutěže postoupil z kvalifikace.

„Zahájení vysílání turnajů ATP World Tour na obrazovkách DIGI TV je dalším krokem v naplňování naší strategie, kdy chceme divákům nabízet co nejkvalitnější a nejžádanější sportovní přenosy. Světový mužský tenis je tak dalším významným lákadlem, proč si satelitní Novou DIGI TV či internetovou DIGI2GO pořídit. Věříme, že si náš tenisový program, který můžeme fanouškům minimálně v příštích čtyřech letech zprostředkovat díky partnerství DIGI CZ s ATP Media, získá řadu příznivců,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Na DIGI TV nepřijdou fanoušci o žádný důležitý zápas mužského tenisu. Kromě exkluzivních turnajů ATP World Tour budou moci sledovat grandslamové turnaje, konkrétně Australian Open, French Open a US Open na Eurosportu a Wimbledon na kanálu Nova Sport. Týmové soutěže jako Davis Cup a Fed Cup zase přenáší Česká televize. Všechny uvedené programy jsou v nabídce DIGI TV.

Díky stovkám hodin televizních přenosů budou moci tenisoví fanoušci na DIGI TV sledovat v akci ty největší tenisové hvězdy, a to včetně atraktivních soubojů Andyho Murrayho s Novakem Djokovičem o post světové jedničky, pokus uzdravených Rafaela Nadala a Rogera Federera o návrat do nejužší špičky nebo třeba zápasy české tenisové hvězdy Tomáše Berdycha, který se už sedm let drží ve světové desítce. První díl prestižní série ATP World Tour 500 nabídne kanál DIGI Sport od 13. února, kdy začíná turnaj v nizozemském Rotterdamu, první turnaj nejprestižnější série Masters začne o necelý měsíc později,
6. března v kalifornském Indian Wells.


Přehled turnajů Masters na obrazovkách DIGI TV v roce 2017

Termín Turnaj Místo

6. - 19. března BNP Paribas Open Indian Wells, USA
20. března - 2. dubna Miami Open presented by Itau Miami, USA
17. - 23. dubna Monte-Carlo Rolex Masters Monte Carlo, Monako
8. - 14. května Mutua Madrid Open Madrid, Španělsko
15. - 21. května Internazionali BNL D’Italia Řím, Itálie
7. - 13. srpna Coupe Rogers Montreal, Kanada
14. - 20. srpna Western & Southern Open Cincinnati, USA
9. - 15 října Shanghai Rolex Masters Shanghai, Čína
30. října - 5. listopadu BNP Paribas Masters Paříž, Francie
12. - 19. listopadu Barclays ATP World Tour Finals Londýn, Velká Británie


O ATP Media

ATP Media byla založena v roce 1999 jako mediální součást ATP World Tour, aby zajišťovala a zastřešovala vysílání a produkci přenosů z turnajů Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour Masters 1000 a ATP World Tour 500. ATP Media má bezkonkurenční přístup a zkušenosti s vysíláním, produkcí i informačním servisem profesionálního mužského tenisu a poskytuje zákazníkům prodejní práva, multiplatformní produkci, globální satelitní přenos a video archiv.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 5. 1. 2017




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24154/nejvetsi-tenisove-turnaje-atp-v-roce-2017-uvidite-na-digi-tv/