Očima Josefa Klímy: Pořad má rekordní sledovanost, nabízí exkluzivní témata
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.02.2017
Nový vysílací čas, exkluzivní reportáže a nečekaná odhalení. Pořad Očima Josefa Klímy zaznamenává v novém vysílacím čase rekordní sledovanost a vůbec největší přízeň diváků za celou dobu své tříleté existence na Primě. Je také jasným vítězem ve srovnání s konkurencí. Podruhé se dostal přes hranici 800 tisíc diváků, když ho v neděli 5. února 2017 vidělo 811 tisíc diváků starších patnácti let.


„Pořad investigativního novináře Josefa Klímy je momentálně nejsledovanějším ve srovnání s ostatními reportážními pořady, které nabízí konkurence. Josef Klíma, dlouhodobě nejlepší český investigativní novinář a držitel prestižní novinářské Ceny Ferdinanda Peroutky a několika cen popularity v divácké anketě TýTý se nyní věnuje novým a exkluzivním tématům. Jsem velmi ráda, že zaujal diváky. Exkluzivní reportáže chystáme i do dalších vydání, proto věřím, že u diváků obliba pořadu nadále potrvá,“ řekla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Prima poprvé nasadila pořad Očima Josefa Klímy v novém čase 21.35 v neděli 22. ledna 2017 a s exkluzivní reportáží, věnující se největšímu sériovému vrahovi v novodobých dějinách české kriminalistiky, si pořad nenechalo ujít rekordních 815 tisíc diváků starších patnácti let. Byla to nejsledovanější epizoda v tříleté historii pořadu na Primě, která ho vysílá od 22. ledna 2014.

„Se změnou vysílacího času se jasně ukázalo, jaký má pořad obrovský divácký potenciál. Nyní se snažíme vycházet z témat, která jsou v seriálu TEMNÝ KRAJ a ukázat podobné skutečné kriminální činy. Zjistili jsme totiž, že diváky toto srovnání velmi zajímá a baví. Určitě jsme ale nijak neustoupili od vlastní investigace, dál budeme odhalovat různé černoty, podvody a budeme pomáhat divákům v situacích, kdy se stali obětí podvodníků,“ řekl Josef Klíma.

(Zdroj dat: ATO-Nielsen Admosphere)


Pořad má své speciální facebookové stránky: https://www.facebook.com/ocimajosefaklimy/
Diváci můžou své tipy na reportáže a témata psát na ocimajosefaklimy@iprima.cz


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24309/ocima-josefa-klimy-porad-ma-rekordni-sledovanost-nabizi-exkluzivni-temata/