Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:54:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Jste to, co jíte se vrací

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 01.03.2017


Na obrazovky televize Prima se vrací oblíbený pořad Jste to, co jíte. Příběhy lidí bojujících se svou váhou a nezdravým životním stylem mohou diváci sledovat od pondělí 6. března. V premiérových dílech nové, již sedmé série tohoto pořadu uvidíme inspirující osudy plné odhodlání, ale i boje s vlastní leností. Nad rozhodnutím účastníků zhubnout a od základů změnit svůj život bude dohlížet oblíbený Petr Havlíček, kterého doplní tři odbornice – psycholožka Laura Janáčková, fitness trenérka Hana Kynychová a lékařka Alice Hauptová.


Osm pondělních večerů bude na obrazovkách televize Prima patřit snaze udělat ve svém životě změnu a posunout ručičku na váze směrem dolů. Účastníci nové premiérové řady Jste to, co jíte hubli pod dohledem kamer celé čtyři měsíce, tedy o měsíc déle oproti poslední sérii z roku 2012.

Rekordmankou nové série v počtu shozených kilogramů, a zároveň absolutní rekordmankou za dobu existence pořadu, je Marcela z Ostravy. Máma dvou dcer za čtyři měsíce zhubla 33 kilogramů ze své původní váhy a měsíc po natáčení přidala minus dalších 10 kilogramů.

Nejtěžším účastníkem nové série, i vůbec historie pořadu, je podnikatel a bývalý vrcholový sportovec David. Na začátku natáčení vážil neuvěřitelných 222,5 kilogramů, na jehož změření bylo dokonce potřeba využít váhu ve sběrných surovinách.

Zajímavých příběhů uvidí diváci ale mnohem více. „Pro mě byly silné příběhy všechny. Když řešíte zásadnější lidské problémy, nekloužete jen po jejich povrchu, ale snažíte se nacházet jejich příčiny, vždy objevíte velmi silné emoční aspekty, či spíše jejich celou kupu. A jejich řešení rozhodně pro dotyčného nebývá procházkou růžovým sadem. Někteří účastníci byli komplikovaní například z hlediska jejich zdravotních problémů nebo si za sebou vlekli celou řadu otevřených ran z minulosti, jednoduchý tak nebyl asi zcela nikdo. Ale podívejte se sami,“ uvádí k nové premiérové řadě Petr Havlíček.

Právě řešení všech možných aspektů vedoucích ke změně životního stylu vystihuje také motto premiérové série – „Všechno začíná v hlavě“. Nad hubnutím účastníků proto kromě výživového poradce Petra Havlíčka dohlížely také další odborníci a nové tváře pořadu – psycholožka Laura Janáčková, fitness trenérka Hana Kynychová a lékařka Alice Hauptová.

„Změna životního stylu probíhá nejprve v hlavě. Jde o usilovnou práci na sobě, vyžadující nalezení skutečného smyslu změny, stanovení cíle, a pak velkou trpělivost, soustavnost, vytrvalost a odříkání. Chce-li člověk hubnout, je v prvé řadě třeba uvědomit si hodnotu zdraví. Lidé s nadváhou jídlem často řeší stres, ať už každodenní nebo dlouhodobý, spojený s životní, pracovní či partnerskou nespokojeností. Tyto problémy je nutné řešit, naučit se zacházet s životní zátěží a udělat celou řadu změn, které následně mají mimo jiné i zásadní vliv na to, aby efekt hubnutí byl dlouhodobý,“ uvádí Laura Janáčková.

V prvním díle Jste to, co jíte diváci uvidí příběh manželů Patrika a Míši, kteří za čtyři roky společného života nabrali každý 40 kilo. Podaří se jim s pomocí týmu specialistů zhubnout a začít konečně žít zdravě?

Sledujte premiérové díly Jste to, co jíte od pondělí 6. března ve 21.30 hod.


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR, FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2017 • Pevnost Boyard se vrací v sobotu 4. března na Primu!
28.02.2017 • Dětské seriály na Déčku nyní v angličtině či francouzštině
28.02.2017 • Téměř detektivní dokument o díle Bořivoje Zemana - v premiéře na ČT art
28.02.2017 • TEMNÝ KRAJ 7x vítězem nedělního večera
27.02.2017 • V nejsledovanější minutě dosáhla včerejší Tvoje tvář má známý hlas na téměř 1,7 milionu diváků
27.02.2017 • Zvířata, jak je neznáte na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist