Public TV na kartách diGITALlink
Autor: PR Gital s.r.o. , e-mail: info@gital.cz Přidané: 30.06.2007
Do redakce satCentrum jsme dnes dostali oznámení společnosti GITAL o zařazení Public TV na karty diGITALlink. Tato česká televize vysílá v paketu CS Link na Astře 1D, pozice 23,5 stupňů východně, tp. 11,992 H, SR 27500, FEC 3/4. Program Public TV je zakódován v systému CryptoWorks během vysílání večerního filmu v 22:00 hod. a jeho reprízy následující den v 18:00 hod.:


Společnost GITAL, s.r.o. zařazuje po počátečním testovacím období program Public TV do své programové nabídky. Public TV bude součástí tarifu ZÁKLAD bez dodatečného poplatku. Program bude doplněn i stávajícím majitelům karet GITAL, takže každý stávající i nový majitel přístupové karty GITAL má nyní možnost sledovat tento program. Tarif ZÁKLAD nyní bude obsahovat programy České televize, Primy TV, NOVA a Public TV.

Program Public TV vysílá regionální zpravodajství a publicistiku, kterou dodává RTA (Regionální televizní agentura. Dále jsou každý den ve vysílání Public TV 2 starší české filmy a nezávislá tvorba. Většinu filmů dodává Československá filmová společnost která provozuje placený kanál CS FILM. Vysílání filmů v 18 a 22 hodin je kódováno a přístupné jen na kartách GITAL.


obchodní oddělení GITAL, s.r.o., 30.6.2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2444/public-tv-na-kartach-digitallink/