Upozornění společnosti TRADE and TECHNOLOGY a.s.
Autor: PR Press TRADE and TECHNOLOGY , e-mail: info@trade-technology.cz Přidané: 11.07.2007
(Ostrava, 11.7.2007) Upozorňujeme nové i stávající diváky českých satelitních programů paketu CS Link, aby si nepořizovali satelitní přijímače s různými nelicencovanými dekodéry systému CryptoWorksTM. Přijímače se správným (legálním) dekódovacím systémem CryptoWorksTM se poznají podle loga viz. obrázek, zřetelně umístěného na předním panelu přijímače.


V ostatních případech se mohou projevit problémy s dekódováním programů a v budoucnu i s nemožností využití některých služeb.

V případě problému s dekódováním programů se doporučuje resetovat přijímač odpojení od elektrického proudu nebo vytažením a opětovným zasunutím dekódovací karty nebo smazáním a opětovným naladěním paketu českých programů. V mnoha případech ani toto nepomůže a karta se musí nechat načíst v certifikovaném dekodéru. Z dlouhodobého hlediska to ale problém nevyřeší.

Doporučujeme se obrátit na odborné prodejce.

Pro zaručení bezchybné funkce dekódovací karty TRADE and TECHNOLOGY pro příjem programů paketu CS Link Vám doporučujeme používat tuto kartu ve spojení s dalšími plně kompatibilními komponenty nesoucí označení CryptoWorksTM (digitální satelitní přijímače a originální CA moduly označené logem).


Dne 11.7.2007, PR TRADE and TECHNOLOGY, a.s.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2456/upozorneni-spolecnosti-trade-and-technology-a-s/