Discovery Channel uvede dokumentární seriál Zápasník
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 14.04.2017
Britského herce Idrise Elbu známe především jako hvězdu mnoha hollywoodských filmů a seriálů. V loňském roce se spekulovalo, že by mohl být příštím Jamesem Bondem, což se dokonce stalo žhavým tipem sázkových kanceláří. Držitel Zlatého glóbu za nejlepší herecký výkon v seriálu Luther, dvacítky dalších hereckých ocenění a sedmdesáti nominací, se rozhodl přijmout možná největší výzvu svého života.


V novém dokumentu Zápasník, natočeném pro Discovery Channel, se pokusí stát profesionálem v K1, jednom z nejnáročnějších bojových umění. Na co jiní trénují celý život, to se absolutní začátečník pod vedením nejlepších světových trenérů bude muset naučit během během pouhých 12 měsíců. Ovládnout kombinace technik z Muay Thai, karate, Taekwonda, kickboxu a tradičního boxu, aby se na konci mohl postavit do ringu a utkat s ostříleným bojovníkem v zápase, kde je povoleno vše.

Jak sám Elba říká, své rozhodnutí přijmout tuto výzvu vnímá jako nejnáročnější úkol své kariéry, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Idris objede celý svět, aby si za pomoci bývalých mistrů světa, trenérů a koučů osvojil neortodoxní metody a fitness režimy, a zvýšil tak své šance na výhru.

Jak se Idris Elba ze začátečníka stane profesionálem můžete sledovat na Discovery Channel od 15. dubna.


Johana Brzobohatá, Media:List CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24568/discovery-channel-uvede-dokumentarni-serial-zapasnik/