Herečka Andrea Hoffmannová ztvárňuje sympatickou cukrářku v novém rodinném filmu Špunti na vodě
Autor: 2media.cz , e-mail: info@2media.cz Přidané: 18.04.2017
Mladá herečka Andrea Hoffmannová si zahrála v novém snímku režiséra Jiřího Chlumského Špunti na vodě, který vstoupil ve čtvrtek 13. dubna do českých kin. V rodinné komedii, ve které trojice tatínků vyrazí se svými dětmi sjíždět řeku Sázavu, hraje roli cukrářky, u které si tatínci s dětmi pochutnávají na zmrzlině.


„Špunti na vodě je svěží komedie, u které si divák odpočine a pobaví se. Odehrává se v moc pěkném okolí Sázavy a hlavně v létě! Období, na které se spousta lidí už určitě těší. Díky filmu si ho budou moci alespoň v kině vychutnat už v polovině dubna,“ říká Andrea Hoffmannová, která je divákům známá mimo jiné z filmů Strašidla (Zdeněk Troška) či Pohádky pro Emu (Rudolf Havlík).

S režisérem Jiřím Chlumským se rodačka z Brna setkala na place poprvé. „Byla to moc milá spolupráce. Pan režisér měl konkrétní představu scén a konkrétní připomínky, takže skvěle vedl herce i celý tým. Na place jsem se setkala také s výbornými herci – Hynkem Čermákem a Jiřím Langmajerem, které mám moc ráda, a tak jsem byla zvědavá na způsob jejich práce. Atmosféra natáčení byla moc fajn i proto, že ve scéně hraje i mnoho dětských herců a tím pádem nebyla nouze o legraci, energii, spontánnost a švitoření,“ říká Hoffmannová.

Andrea Hoffmannová vystudovala hudebně-dramatický obor na brněnské konzervatoři a osm let působila v angažmá ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. S manželem Markem Hoffmannem, majitelem kovovýrobní firmy, vychovává dceru Anastázii. Kromě herectví a rodiny se půvabná herečka věnuje také sportu, zajímá se o módu a ráda cestuje.


Michaela Rozšafná, mediální servis, 2media.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24577/herecka-andrea-hoffmannova-ztvarnuje-sympatickou-cukrarku-v-novem-rodinnem-filmu-spunti-na-vode/