NGC pre zákazníkov Magio na dva týždne zadarmo
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 18.04.2017

Telekom pre zákazníkov Magio televízie opäť pripravil niekoľko prekvapení:


NGC na dva týždne zadarmo

Od utorka 18. apríla do 1. mája Telekom sprístupní TV kanál National Geographic Channel úplne zadarmo. Diváci si na NGC budú môcť pozrieť napríklad nový veľkolepý 10-dielny seriál Génius o živote Alberta Einsteina. Seriál Génius bude mapovať, ako vynaliezavý, vzdorovitý patentový úradník, ktorý mal problémy získať miesto učiteľa či dokončiť doktorát, odhalil tajomstvá atómu a vesmíru. Každá epizóda preskúma Einsteinove mimoriadne vedecké úspechy, spolu s jeho nestálymi, vášnivými a spletitými osobnými vzťahmi. Premiéra prvej časti bude odvysielaná v nedeľu 23. apríla večer.

Zákazníci Telekomu navyše získajú exkluzívnu možnosť vidieť prvý diel seriálu Génius ešte pred jeho oficiálnou TV premiérou v Magio videopožičovni, a to aj s vystrihnutými scénami a bezplatne. Zákazníci Magio Televízie na pevnej sieti ho nájdu v ponuke Magio videopožičovne v samostatnej kategórii NGC Génius.


UP Network – nový kanál o letectve

Od zajtra 19. apríla nájdu zákazníci Magio TV vo svojej ponuke nový TV kanál na našom trhu - UP Network. Stanica bude súčasťou XL balíčku na Magio televízii na pevnej sieti na pozícii číslo 22 a balíčku XL na Magio Televízii cez satelitnú anténu na pozícii číslo 96. Up Network má priniesť divákom „všetko, čo kedy chceli vedieť o letectve, ale báli sa opýtať“.


Peter Gálik, Špecialista komunikácie, Slovak Telekom, 18. 4. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24579/ngc-pre-zakaznikov-magio-na-dva-tyzdne-zadarmo/