FLIX TV jako první přechází na HEVC
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 19.04.2017
FLIX TV a její satelitní partner Telekom Austria zahájily přechod všech dostupných kanálů na HEVC. Díky nejmodernější kompresní technologii, budou mít všechny programy poskytované FLIX TV lepší zvuk a kvalitu obrazu. Technologický přechod bude probíhat ve dvou fázích, až do konce letošního léta. V dlouhodobém horizontu FLIX TV bude mít možnost poskytnout více kanálů přes Eutelsat 16° východně.


FLIX TV je tak prvním poskytovatelem satelitní televize, která používá nejnovější technologii komprese v České a Slovenské republice.

První fáze transformace 14 kanálů na H.265, proběhla na začátku dubna. Zbývající část přechodu bude následovat v průběhu léta. Všechny programy, které jsou k dispozici na Eutelsat 16 Východě, budou převedeny do HEVC v září 2017. Je důležité upozornit na skutečnost, že v budoucnu FLIX TV karty mohou být používány pouze s HEVC kompatibilními set top boxy.

FLIX TV tým velmi rád zodpoví Vaše otázky ohledně přechodu HEVC na níže uvedených telefonních číslech. V České republice na telefonním čísle +420 222 700 807 a na Slovensku na +421 220 510 405, e-mail: info@flixtv.cz.


O FLIX TV:

FLIX TV s.r.o. je nový poskytovatel satelitních televizních služeb ve střední a východní Evropě. Jde o firmu v soukromém vlastnictví, spolupracující s Telekom Austria. FLIX TV využívá satelit Eutelsat 16 ° východní délky a spolu se společností TAG mají za cíl zajistit co nejvyšší kvalitu satelitních televizních služeb.

Balíčky FLIX TV jsou srozumitelné a nabízejí pestré kombinace zábavných TV programů všech žánrů s chytrým výběrem pro každého. Seznam kanálů FLIX TV byl navržen tak, aby poskytl různé možnosti pro každého člena rodiny od každodenního zpravodajství, filmů a sportovních kanálů, až k těm nejroztomilejším dětským pořadům.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 19. 4. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24586/flix-tv-jako-prvni-prechazi-na-hevc/