V sobotu 22. dubna odstartuje na Primě pátá řada zábavné show Máme rádi Česko!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.04.2017
Populární zábavná show televize Prima Máme rádi Česko se vrací! První díl páté řady uvidí diváci poprvé už v sobotu 22. dubna ve 20.15 hod. Moderátorem zůstává Libor Bouček, prvním kapitánem je herec a moderátor Jakub Prachař. Ve zbrusu nové roli kapitána druhého týmu se pak představí herec Jan Dolanský.


„Mám z toho nervy, je to velký pořad. Všichni mají strach, aby svým způsobem nebyli za hlupáky. Lidi to berou jako zábavu. Přemýšlel jsem, jestli to přijmu, protože stát vedle Jakuba a Libora není fakt vůbec jednoduchý. Pak jsem si říkal, že si to člověk může užít, a myslím, že si to teď docela užívám,“ prozradil Jan Dolanský.

V prvním díle nové řady budou proti sobě soutěžit herci z primáckého seriálu Ohnivý kuře – Lucie Polišenská, Michal Novotný, Richard Genzer, Kristýna Leichtová, Irena Máchová a Michal Suchánek. Jak moc mají rádi Česko? Co o něm vědí a kde mají mezery? Dokáže nový kapitán Jan Dolanský porazit matadora soutěže Jakuba Prachaře? To vše a mnohem víc odhalí show Máme rádi Česko!

„Honza Dolanský je klidnější než předcházející kapitáni a zatím se mu daří velmi dobře. Myslím si, že Jakub Prachař, který je notorickým vítězem této soutěže, tak může mít oprávněně velký strach z toho, v jaké formě se Honza představuje, protože stát se může úplně cokoliv, Honza je klidný, ale jde si za svým a je to výborná volba,“ řekl Libor Bouček, moderátor show.


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR, FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24591/v-sobotu-22-dubna-odstartuje-na-prime-pata-rada-zabavne-show-mame-radi-cesko/