Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:10:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 26. 4. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.04.2017



Herečka Kristýna Frejová, tanečník Zdeněk Chlopčík a spisovatelka Viktorie Besó se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě.


Kristýna Frejová – herečka, kterou nyní mohou diváci vidět například v seriálech Modrý kód a Ohnivý kuře, kde hraje pomstychtivou, zákeřnou a záludnou manipulátorku Kateřinu „Kačabu“ Honzákovou. Na roli pořádné potvory se prý Kristýna hodně těšila. Pochází z herecké rodiny, narodila se hercům Ladislavu Frejovi a Věře Galatíkové. Prošla několika pražskými divadelními scénami, v současnosti je v angažmá v pražském Švandově divadle, kde účinkuje ve hře Cry Baby Cry, na níž se i autorsky podílela. „Pracovně téhle hře celé divadlo říká ´babinec´. Vzniklo to tak, že se Dodo Gombár jednou při neformálním rozhovoru lehce zasnil a prohlásil, že má dámskou šatnu, za kterou dá ruku do ohně, a kdybychom měly chuť si udělat vlastní projekt, tak ať zkusíme dát něco dohromady. Doufal nejspíš, že tento návrh po dvou deci bílého zapadne, ale nestalo se tak. Naopak,“ popisuje Kristýna Frejová. Kdysi se prý vážně zabývala myšlenkou studovat novinařinu. V Cry Baby Cry novinářku hraje. „Sabina, kterou jsem si vymyslela, je šéfredaktorka bulvárního týdeníku. Vím, jak vypadá, co má na sobě, jak se chová a co má ráda. Měla jsem už před tímhle představením v hlavě vlastní projekt, kde Sabina byla,“ vysvětluje herečka a dodává, že téma mediálního světa ji nepřestává fascinovat. „Je až neuvěřitelné, jakým způsobem dokážou média zatočit s realitou, a to od imaginárních rozhovorů až po retuš. Teď mluvím speciálně o bulváru. Sleduju ho až se sociologickým zájmem. Moje postava říká: Všichni to chcete číst. Každý na něj nadává, každý jím pohrdá, ale každý jednou za čas neodolá a otevře ho. Když jsem psala postavu novinářky Sabiny, načetla jsem si různé věci o problematice bulváru. Tak se připravuji vždycky, to je asi ten neuskutečněný novinář ve mně. Že jsem to nevystudovala, mě dodnes svým způsobem mrzí.“

Zdeněk Chlopčík – tanečníka a majitele taneční školy zná většina lidí jako obávaného porotce televizní taneční soutěže. Společenskému tanci se začal věnovat až v 17 letech, a byl úspěšný. Vyhrával soutěže nejen u nás, ale i ve světě. Dvakrát se stal mistrem republiky ve společenských tancích. Jeho závodní kariéra trvala 32 let, ale celkově tančí už 40 let. „Za život jsem protancoval více než sto párů bot,“ dodává k tomu. Prý i díky popularitě televizních tanečních soutěží Zdeňkovy taneční lekce praskají ve švech a hlásí se do nich stále více manželských párů. „Manželé našli v tanci společnou aktivitu a zjistili, že se tento sport dá dělat v jakémkoli věku,“ říká.

Viktorie Besó – autorka erotických románů, která říká: „S kamarádkami jsme hodně divočily, byl to takový Sex ve městě.“ Popisuje dobu, kdy si po rozchodu s přítelem užívala single života. Vrátila se tehdy z USA, kam utekla hned po maturitě, aby se vymanila ze zajetých tradic své konzervativní rodiny z malého moravského města. Na tom by nebylo možná nic překvapivého, kdyby se z bývalého přítele nakonec nevyklubal budoucí manžel a z divokých zážitků úspěšná kniha. „K psaní knih jsem se dostala úplnou náhodou, zažívala jsem zrovna divoké vztahové období. Kamarádky v mém okolí byly v tu dobu také bez partnerů nebo čerstvě po rozchodu. Takže jsme se spolu scházely a vyprávěly si různé historky, které se často týkaly právě našich zkušeností z randění. Nakonec mi kamarádky říkaly, že by to chtělo napsat,“ směje se Viktorie. Její první kniha, Sbírka motýlů, je hodně o sexu. „Já jsem vždy přistupovala k sexualitě velice otevřeně, i když jsem vyrůstala v úplně jiném prostředí,“ říká k tomu. Protože její maminka je zastánkyní starých tradic, zatím prý nemá tušení, že její dcera píše lechtivé ženské romány. „Ona je i jedním z důvodů, proč jsem si zvolila pseudonym,“ dodává Viktorie. O své poslední knize Dívka s vůní manga říká, že je úplně jiná než předešlé. „První dvě knížky jsou zasazené do našeho prostředí, odehrávají se v Čechách. Ta třetí na Filipínách. S mužem hodně cestujeme po světě, mým snem vždy bylo cestovat a psát o tom. Jenže trh cestovatelské literatury je hrozně malý. Je hodně lidí, kteří cestují a píšou o tom, ale je moc málo lidí, kteří to kupují. Třetím románem si tak trochu plním svůj sen.“

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.04.2017 • Pořad Jak se staví sen startuje 1. května
22.04.2017 • Děti pod vlivem Měsíce a jejich zoufalí rodiče
21.04.2017 • Déčko je stále oblíbenější - již několik týdnů láme rekordy sledovanosti
20.04.2017 • RTVS predstavuje nový zábavno-vedomostný kvíz Záhady tela
20.04.2017 • V sobotu 22. dubna odstartuje na Primě pátá řada zábavné show Máme rádi Česko!
19.04.2017 • RTVS po dohode so spoločnosťou Pro-Hokej vo vysielaní uprednostní štvrťfinálový zápas na MS U18

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist