Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 07:17:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Pořad Jak se staví sen startuje 1. května

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.04.2017


Na televizní obrazovky se vrací oblíbený pořad Jak se staví sen (JSSS). Hlavní změnou je nová moderátorka, kterou nově bude Iva Kubelková. Laďka Něrgešová se rozhodla věnovat se ještě nějaký čas naplno mateřským povinnostem. Většina designérů pořadu ale zůstává stejná. Čeká nás jen jedna změna v podobě designérky Zuzany Schubertové, která se stane parťačkou Martiny Pištělákové. Jak si s proměnami poradí dvojice žen?


Premiérové díly můžete sledovat od pondělí 1. května ve 21.30 hod. na Primě!

I tentokrát budou moci diváci sledovat zajímavé proměny bydlení. Nepůjde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se tradičně seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých pěti dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za pět dnů?!

Nově se divákům představí v roli moderátorky pořadu Iva Kubelková, která o svém návratu na obrazovky Primy říká: „Nabídka na moderování takovéhoto pořadu mě nadchla. Baví mě to, že pořad je smysluplný a pozitivní. Bude plný lidských příběhů, ale hlavně radosti, překvapivých momentů a profesionálně odvedené práce. Těším se úplně na vše. Doufám, že diváci spolu s námi stráví více než příjemné, zábavné a emotivní chvíle. Doufám, že v pořadu najdou prostor pro vlastní inspiraci, jak zlepšit kvalitu bydlení.“


Představme si designéry:

Ing. arch. Kamila Douděrová: Kamila je absolventkou Fakulty architektury na pražském ČVUT, zkušenosti získala také během stáže ve Francii na École d´architecture de Nantes. U svých návrhů se snaží spojit funkčnost, nápadité barvy, a hlavně naslouchá požadavkům klientů. Miluje kubismus, obdivuje gotiku. Od roku 2010 má vlastní architektonické studio Kamidesign.

Ing. František Kobližka: Charismatický František absolvoval Vysokou školu pozemního stavitelství a architektury. V nitru se necítí být ani architektem, ani designérem, ale vlastně poradcem, psychologem, obchodníkem, návrhářem, rétorem, průvodcem i dělníkem. Františkovým krédem je spokojenost zákazníka. Jeho specializací posledních let jsou interiéry koupelen.

Ing. Andrea Hylmarová: Andrea Hylmarová vystudovala mezinárodní obchod na VŠE. Poté, co propadla designu, absolvovala diplomové studium na pražské DesignŠkole. Při navrhování je pro ni velmi důležité poznání klienta jako člověka. Jeho emoce, osobnost a příběh jsou pro ni tím nejdůležitějším zdrojem inspirace. Interiérovému designu se naplno věnuje tři roky.

Ing. Marek Povolný: Vystudoval ČVUT, Fakultu stavební, obor Pozemní stavby a architektura. Marek je velmi zkušený a uznávaný architekt. Své profesi se věnuje již 14 let. Má za sebou velké množství úspěšných realizací. Jeho přístup je velmi moderní, ale musí vycházet z potřeb klienta a nesmí popírat jeho osobnost. Jeho motto zní: „Nedělit estetiku a funkčnost.“

Martina Pištěláková: K oboru tvorby interiérů se dostala při budování svého nového domova, a tak vystudovala školu IDK zaměřenou na design interiérů. Svou práci miluje. Realizuje interiéry na míru potřebám klientů. Nezapomíná ani na funkčnost prostoru. Tvorba interiérů pro ni představuje adrenalin, neustálé učení, emoce a kontakt s lidmi. Od roku 2012 má své studio Martina Design.

Zuzana Schubertová: Designu interiérů se věnuje devátým rokem. Absolvovala diplomové studium na škole designu Intermezzo. Najdete ji v interiérovém studiu Epes Rádes. V roce 2013 a 2016 otevřela své dva obchody, kde, jak sama říká, toužila propojit interiérové navrhování s prodejem netradičních bytových doplňků, autorských výrobků, stínidel na míru a tapet. Ráda podporuje české ruce a autorskou výrobu. „Tvořit domov pro druhé je pro mě něco neskutečného. Každý můj klient ve mně zanechá kus svého já – a já v jeho interiéru zase něco ze sebe. Je to fascinující. Není to jen o designu. Má práce je propojením kreativity, psychologie a empatie zároveň.“

Pojďte stavět sny. Premiérové díly můžete sledovat od pondělí 1. května ve 21.30 na Primě!


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.04.2017 • Premiérová série Holky pod zámkem od 10. května na TV Nova
24.04.2017 • Skupina Nova za minulý týden svým programem zaujala více než 40 % diváků
24.04.2017 • Štvrťfinále MS do 18 rokov Rusko - Slovensko sledovalo 350-tisíc divákov, online sledovanosť prelomila internetový rekord
22.04.2017 • Show Jana Krause – 26. 4. 2017
22.04.2017 • Děti pod vlivem Měsíce a jejich zoufalí rodiče
21.04.2017 • Déčko je stále oblíbenější - již několik týdnů láme rekordy sledovanosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist