Květnové filmové lahůdky na Cinemaxu
Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.05.2017
Placený filmový kanál Cinemax v květnu nabídne např. akční sci-fi thriller ŠÍLENÝ MAX: ZBĚSILÁ CESTA oceněný šesti Oscary, komediální drama DEMOLICE anebo válečný film v britsko-česko-francouzské koprodukci ANTHROPOID.



ŠÍLENÝ MAX: ZBĚSILÁ CESTA (Mad Max: Fury Road)

Tahle parádní dobrodružná dystopie si vysloužila šest Oscarů, a není divu. Režisér George Miller, zakladatel postapokalyptického žánru a duchovní otec legendární trilogie Šílený Max, se vrací do světa bojovníka silnic Maxe Rockatanského. Šílený Max (Tom Hardy) na své osamělé pouti narazí na skupinu žen prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, které řídí elitní Imperátorka Furiosa (Charlize Theron). Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Nadsmrťas Joe, kterému vzali cosi nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely.

2015 | 115 minut | 18 | akční sci-fi thriller
Režie: George Miller
Hrají: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Zoë Kravitz

Neděle 7. května 2017 ve 20:00 hod.



DEMOLICE (Demolition)

Úspěšný investiční bankéř Davis (Jake Gyllenhaal) nedokáže překonat ztrátu své ženy, která zemřela při tragické autonehodě. Tchán Phil (Chris Cooper) ho prosí, aby se konečně vzpamatoval, ale Davis se nepřestává hroutit. Co původně začalo jako stížnost zaslaná výrobci prodejních automatů, se záhy promění v sérii dopisů obsahujících znepokojivá osobní doznání. Davisova korespondence zaujme zástupkyni oddělení služeb pro zákazníky Karen (Naomi Watts), sužovanou emocionálními a finančními problémy. Tihle dva cizí lidé navážou překvapivý vztah. Davis se s pomocí Karen a jejího synka (Judah Lewis) pokusí dát zase dohromady – a začne tím, že srovná svůj předchozí život se zemí.

2015 | 96 minut | 12 | komediální drama
Režie: Jean-Marc Vallée
Hrají: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Judah Lewis, C. J. Wilson

Neděle 14. května 2017 ve 20:00 hod.



ANTHROPOID (Anthropoid)

Inspirací snímku, který vznikl v britsko-česko-francouzské koprodukci a na nějž přišlo do českých kin 170 000 diváků, se stal skutečný příběh vojenské operace z druhé světové války, jejímž cílem byl atentát na obergruppenführera SS Reinharda Heydricha, třetího nejvýznamnějšího muže třetí říše. Odbojáři Josef Gabčík (Cillian Murphy) a Jan Kubiš (Jamie Dornan) provedou v prosinci 1941 výsadek do své okupované vlasti. Vybaveni jen omezeným množstvím informací a minimální výstrojí musejí v nacisty uzavřeném městě přijít na způsob, jak spáchat atentát na Heydricha a úspěšně provést akci, která jednou provždy změní tvář Evropy.

2016 | 115 minut | 18 | válečný thriller
Režie: Sean Ellis
Hrají: Cillian Murphy, Jamie Dornan, Charlotte Le Bon, Harry Lloyd, Toby Jones, Anna Geislerová, Alena Mihulová

Neděle 28. května 2017 ve 20:00 hod.



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, Flix TV, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat W16 na pozici 16,0 st. východně, Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také kanálu Cinemaxu 2 si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 1. 5. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24636/kvetnove-filmove-lahudky-na-cinemaxu/