SundanceTV již potřetí partnerem sekce Future Frames na KVIFF
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 02.05.2017
Stanice nezávislé a festivalové tvorby SundanceTV je již potřetí partnerem sekce Future Frames/První podání na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary (KVIFF), která dává prostor začínajícím režisérům. Televizní stanice SundanceTV, kterou – tak jako stejnojmenný festival Sundance – založil slavný herec a režisér Robert Redford, vysílá tu nejlepší festivalovou tvorbu z celého světa. Je tedy přirozeným partnerem sekce Future Frames, kterou ostatně podporuje od jejího samotného vzniku.


Future Frames dostane v rámci festivalového programu prostor ve dnech 2. až 5. července. Během ní představí deset mladých evropských tvůrců – a to i díky podpoře stanice SundanceTV – svá díla festivalovému publiku.

“SundanceTV jako stanice, která oslavuje nezávislou filmovou tvorbu a nadějné umělce, je opět po roce hrdým partnerem sekce Future Frames. Již předem bychom rádi pogratulovali všem umělcům k účasti na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary a především těm, kteří představí svá díla v sekci Future Frames. Ta dává jedinečnou příležitost režisérům na startu jejich kariér a skýtá obrovskou možnost prosadit se v mezinárodním filmovém průmyslu,” říká Patrick Connolly, VP–Programming & Scheduling ve společnosti AMC Networks International, která stanici SundanceTV provozuje.

Účast v sekci Future Frames, může být pro začínající režiséry velkým krokem do světa kinematografie. Jako tomu bylo v případě Ondřeje Hudečka, který se v roce 2015 z Future Frames díky SundanceTV dostal na slavný Sundance Festival v americkém Utahu, kde získal cenu za nejlepší krátký film.


O stanici SundanceTV

Oslava kreativity – to je mise zakladatele stanice SundanceTV Roberta Redforda. Stanice SundanceTV je místem pro diváky vyhledávající nezávislou tvorbu, kteří hledají originální obsah. Troufalý, nápaditý a zároveň nekompromisní je stanice SundanceTV. Nabízí divákům rozmanitý a poutavý výběr vysoce kvalitních nezávislých filmů, dokumentů a originálních pořadů.

Kromě toho, že je široce distribuována po celé Severní Americe, SundanceTV je k dispozici po celé Evropě, Asii, Latinské Americe a na Středním východě. Stanice SundanceTV je vlastněná a provozovaná společností AMC Networks Inc. SundanceTV je nepřehlédnutelnou značkou, která je k dispozici v HD kvalitě napříč různými platformami.


Jan Huk, PR Manager AMC Networks International CE

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24638/sundancetv-jiz-potreti-partnerem-sekce-future-frames-na-kviff/