Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 09:40:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

PREMIER LEAGUE pokračuje na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 24.07.2007


Sportovní televizi Galaxii sport se opět podařilo získat tříletý kontrakt na vysílání anglické Premier League. Pokračujeme ve vysílání nejkvalitnější fotbalové ligy světa a navazujeme tak na předchozí léta. Do začátku nové sezony zbývá už jen několik týdnů a diváci se opět mohou těšit na mimořádnou dávku přímých přenosů, zajímavých reportáží přímo z místa dění a doprovodných pořadů!

Rozjezd nové sezony na Galaxii sport bude jednoznačně v režii top týmů ligy! V sobotu 11. srpna se na Galaxii sport představí tým Liverpoolu proti celku Aston Villy. Den poté, tedy v neděli 12. srpna si svoji letošní premiéru odbudou i další adepti na titul - Arsenal, Manchester United a londýnská Chelsea.



V Hradci Králové 24. července 2007 – V sezoně 2007/2008 nabídne Galaxie sport všem svým předplatitelům v České republice i na Slovensku pět zápasů z každého hracího kola anglické Premier League, což v součtu znamená celkem 190 přímých přenosů za sezonu. Nebudou chybět ani divácky oblíbené doprovodné pořady – Týden v Premier League a Premier League Preview. Každé pondělí ve 20:00 hodin budou moderátoři Galaxie sport Jakub Otava a Tomáš Radotínský hodnotit uplynulý týden v Premier League a již tradičně v pátek ve 20:00 hodin Vás půlhodinový magazín Premier League Preview pozve na víkendové zápasy. Jak přímé přenosy, tak i magazíny budou nově obohaceny příspěvky exklusivního reportéra Galaxie sport Martina Zemana, který bude přímo v místě dění v Anglii.

Každou sobotu od 16:00 hodin bude televizní stanice Prima vysílat přímý přenos vybraného zápasu anglické Premier League. Pokud se Galaxie sport rozhodne vysílat přímý přenos ve stejném čase jako Prima, nabídneme divákům alternativní utkání vybrané ze zbývajících 4-5 zápasů. A v tomto případě v oblastech, kde do vysílání Primy TV vstupují v 16:00 hodin regionální studia, diváci Galaxie sport o svůj přenos z Premier League nepřijdou. Dále Galaxie sport v přímém přenosu přinese všechna kola, která budou z důvodu anglických pohárů a reprezentačních pauz přeložena na jiný termín, zpravidla na úterý a středu.

Lahůdkou následující sezony budou především zápasy nejsilnějších týmů anglické ligy. Stejně jako v uplynulých ročnících odehraje FC Liverpool většinu zápasů z důvodu větší bezpečnosti a menší konzumace alkoholu v dřívějších časech, a to zpravidla v sobotu od 13:45 hodin. Naopak Manchester United, Arsenal či Chelsea kladoucí maximální důraz na sledovanost odehrají většinu zápasů až v neděli, obvykle od 17:00 hodin, kdy anglické rodiny tráví čas pohromadě.

Z úvodních osmi kol (40 přímých přenosů) za zmínku jistě stojí následující duely, které by si diváci neměli nechat ujít:

19. srpna - Manchester City vs. Manchester United
19. srpna - Liverpool vs. Chelsea
26. srpna - Manchester United vs. Tottenham
02. září - Aston Villa vs. Chelsea
23. září - Manchester United vs. Chelsea

Na blížící se sezonu anglické Premier League se již těší kompletní komentátorský tým ve složení Jakub Otava, Tomáš Radotínský, Viktor Blažek, Vlastimil Kaiser, Václav Pilný, Slavo Jurko a Martin Zeman.

Všem divákům a fanouškům Premier League přejeme příjemné zážitky při sledování přímých přenosů a doprovodných pořadů na Galaxii sport!!


Sportovní placený TV program Galaxie-sport vysílá od dubna 2002. Je zařazen v 99% domácností s placenými programy v ČR, v dubnu 2007 byl dostupný v 642.000 domácností ČR a 542.000 domácností na Slovensku. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport sleduje denně až 113.000 diváků, alespoň jednou týdně až 443.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu MML o sledovanosti Galaxie-sport realizovaného společností Median.

Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 20-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech v návaznosti na sítě kabelových televizí. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlící ve větším městě s vyšším měsíčním příjmem.


Eva Novotná, tisková manažerka, Galaxie sport, s.r.o.


Doplnění redakce satCentrum:

Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v platformě Czechlink na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů karet TRADE and TECHNOLOGY a GITAL, a nyní i SKY LINK.

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.07.2007 • Srpnové hity na HBO [ 2 ]
23.07.2007 • SRG SSR představila HDTV kanál Swiss HD
17.07.2007 • British Open 2007 na Galaxii sport
06.07.2007 • DIGI SLOVAKIA získala licenci k vysílání infokanálu [ 11 ]
02.07.2007 • Placená rozhlasová platforma XLNT (Excellent Radio) zahájila nekódované vysílání
29.06.2007 • Startuje nový kanál nejen pro fandy anime a manga – Animax [ 29 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist