Oslavte den Star Wars společně s Griffinovými na Prima Comedy Central
Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@fleishman.com Přidané: 03.05.2017
Pro řadu lidí je 4. květen zkrátka dalším dnem v kalendáři, ale pro fanoušky Star Wars je to netrpělivě očekávaný svátek. Právě na tento den totiž připadá celosvětová oslava fenoménu Star Wars. Letošní oslavy si však fanoušci mohou zpestřit i trochu netradičně se speciálními epizodami Griffinových, které parodují právě slavnou filmovou ságu George Lucase.


Tvůrci animovaného seriálu Griffinovi se rozhodli den Star Wars oslavit po svém a vytvořili sérii speciálních dílů parodujících Star Wars. Poklidný večer u Griffinových je narušen výpadkem proudu, a tak je rodina nucena najít si jiný zdroj zábavy. My tak máme jedinečnou možnost poslechnout si příběh Star Wars v Peterově převyprávění.

Každý z členů rodiny se na chvíli stává filmovým hrdinou a diváci se tak mohou těšit na Luka Skywalkera v podání Chrise, Lois Griffinovou jako princeznu Leiu či Briana jako Chewbaccu. Samotný Peter si zahraje fešáka Han Sola. Všichni spojí své síly proti zlověstnému Darthu Vaderovi, v jehož kůži se ocitne malý Stewie.

Jak už jsme u Griffinových zvyklí, nenechají na původních postavách nit suchou. Luke Skywalker je v provedení Griffinových hodně nemotorný mladík, Darth Vader umírá poněkud neúctyhodným způsobem a Han Solo se nebojí klidně vztáhnout ruku na princeznu Leiu. Nekorektní parodii a skvělé hlášky doplňuje ikonický soundtrack známý z originálních filmů.

A proč zrovna 4. květen? Oficiální oslavy dne Star Wars se poprvé uskutečnily v roce 2011, ale první zmínky sahají až do května roku 1979, kdy se Margaret Thatcherová stala předsedkyní britské vlády. Britský deník se inspiroval ikonickou větou ,,May The Force Be With You“ (v češtině „Nechť vás provází síla“) a premiérce popřál ,,May The Fourth Be With You, Maggie.“ („Nechť je 4. květen s vámi, Maggie“). Díky této slovní hříčce se proto 4. květen stal oblíbeným dnem všech fanoušků Star Wars.

Kromě epizod Griffinových ze světa Star Wars se můžete ve čtvrtek 4. května večer těšit i na další díly tohoto nekorektního animovaného seriálu. Maraton celkem pěti epizod začíná na Prima Comedy Central již ve 21:30 hod.


O společnosti Viacom International Media Networks

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Ivana Poláčková, Client Manager, Brand Marketing, FleishmanHillard, 3. 5. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24646/oslavte-den-star-wars-spolecne-s-griffinovymi-na-prima-comedy-central/