Show Jana Krause – 10. 5. 2017
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 08.05.2017

Kapela Chinaski, radní Dominik Feri a youtuberka Anežka Chudlíková se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. května ve 21.35 hod. na Primě.


Chinaski – kapela, která je stálicí české hudební scény, vydává novinku Není nám do pláče a chystá se na stejnojmenné podzimní turné. „Desku chceme lidem předvést v největší parádě, takže na podzim pojedeme osm halových koncertů. Nikde jinde nás posluchači letos v České republice na veřejném koncertu neuslyší,“ říká zpěvák, skladatel a kytarista Michal Malátný. Stejně jako předchozí album Rockfield vznikala i nová deska pod producentským dohledem Grega Havera. Písně postupně nahrávali v Austrálii, londýnských Dean Street Studios, na Novém Zélandě a v kalifornské poušti. „Získali jsme určitý nadhled díky tomu, že jsme objeli kus světa. Tady všichni pořád šermujou blbýma náladama a krizí, ale vlastně to není tak špatný. Proto ten název Není nám do pláče. A rozhodli jsme se, že v podobném pozitivním duchu se ponese celá deska,“ dodává Malátný. Skupina Chinaski prorazila s druhým albem Dlouhej kouř z roku 1997. Předchozí nahrávka Chinaski nazvaná Rockfield, se stala platinovou a nejprodávanější deskou v Česku pro rok 2014.


Dominik Feri – dvacetiletý teplický radní a student práv s ikonickým afroúčesem se v roce 2014 stal vůbec nejmladším radním v historii České republiky a jedním z nejmladších českých zastupitelů. Je člen TOP 09 a výraznou osobností českého Facebooku. Sleduje ho tam skoro šedesát tisíc lidí a o lidech na této síti vydal nedávno také knihu s názvem Jak jsme lajkovali. Před časem rozjel také svůj první pořad na YouTube s názvem Politik Life. Cílem je podle něj přilákat mladé lidi k zájmu o politické dění. Ve volbách do sněmovny by rád kandidoval v Praze. A kdo je Dominik Feri? „Já jsem hlavně v zásadě hrozně společenský člověk, normální teenager, kterého baví naslouchat. Politici jsou v podstatě odstřižení od reality tím, že nechodí třeba s kámošema na pivo a věnují se jen té politice. Já tohle nechci. Žiji jako normální člověk. Jsem schopný dávat rozhovory, věnovat se politice, debatovat, ale pak se i normálně vykalit s kámošema.“


Anežka Chudlíková – youtuberka s růžovými vlasy známá jako Not So Funny Any je poměrně novým objevem českého youtuberského světa. Je známá především díky svým make-up tutoriálům, ale fanoušci milují i její vtipná videa zlehčující vše možné nebo její challenge videa. Jeden kanál má v češtině a druhý v angličtině. V roce 2015 získala v rámci Czech Blog Awards titul Objev roku, aby se o rok později umístila ve stejné soutěži na 2. místě v žebříčku TOP TEN. V současné době má 130 000 odběratelů a její popularita stále roste. „Je to asi tím, že se snažím dělat videa, která jsou zábavná, kde neřeším nic nepříjemného, kde jsem sama za sebe a nestylizuju se do žádné pózy,“ říká Anežka. A dodává, že videa točí stále hlavně pro zábavu a nikoli kvůli penězům. Pracuje jako svatební fotografka, točí svatební videa, svému příteli, hudebníkovi a rapperovi vede e-shop a stará se o jeho stránky, nedávno taky natočila svou první písničku. „Díky tomu, že můj youtube kanál pro mě není jediným zdrojem financí, dává mi to velkou svobodu a lehkost v tom, co dělám. Můžu si vybírat, s kým budu spolupracovat, nemusím kývnout na vše, co se naskytne, a tím pádem nikdy nebudu v situaci, že bych se musela zaprodat,“ vysvětluje třiadvacetiletá Anežka.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. května ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24662/show-jana-krause-10-5-2017/