1. srpna startuje nová služba - HBO Digital
Autor: PR Press 2Media , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 30.07.2007
Ve středu 1. srpna startuje na území ČR nová služba HBO Digital. Navazuje tak na zahájení spolupráce mezi HBO Česká republika spol. s r.o. a novým IPTV operátorem (digitální televize přes pevnou linku) - VOLNÝ. HBO poskytuje pro Volný TV všechny lineární tv programy a jejich multiplexové verze, které na území České republiky distribuuje - HBO, HBO2, Cinemax, Cinemax2, AXN a Spektrum, a spolu s nimi také novou unikátní službu první tohoto typu u nás, HBO Digital. Vzhledem k tomu, že se jedná o zcela novou službu, srpnová nabídka bude přizpůsobena technickým možnostem.

HBO Digital patří mezi služby označované také jako SVOD (subscriptional video on demand), což znamená sledování „filmů na přání“ na bázi měsíčního předplatného. Uživatel tak získává možnost sledovat filmy z nabídky HBO v čase a termínu, který si sám zvolí. Navíc se stejným uživatelským komfortem, jako je tomu při sledování filmů na nosičích DVD - přetáčení, zastavování, vracení a neomezený počet zhlédnutí filmů v daném měsíci. Další výhodou je možnost sledování filmů jak s kvalitním českým dabingem, tak v originálním znění.

V srpnu se mohou diváci těšit na tituly jako Syriana, Mrtvá nevěsta Tima Burtona, Polární expres, Nesvadbovi nebo Firewall. Měsíčně se vždy bude jednat o nabídku cca 25 nových titulů. HBO Digital bude dostupné pouze předplatitelům filmového kanálu HBO. Další operátoři službu HBO Digital testují a spuštění plánují na podzim 2007.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Veronika Machková, 2media.cz, s.r.o., mediální servis HBO, 30.7.2007


Doplnění redakce satCentrum:

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse, Premiéry i Highlights - zmiňovaných programů HBO, HBO2, Cinemax, Cinemax2, AXN a Spektrum si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2468/1-srpna-startuje-nova-sluzba-hbo-digital/