Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 08:28:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Cyklističtí fanoušci po celé Evropě mají příležitost jet s profesionály v novém cyklu Eurosportu „Home of Cycling Series“

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 23.05.2017


Eurosport, nepopíratelný Domov cyklistiky v Evropě, zahajuje novou sérii cyklistických soutěží, v nichž mohou fanoušci nechat propuknout svou vášeň pro cyklistiku. Série Home of Cycling odstartuje 1. června a skládá se ze tří jednotlivých měsíčních výzev pro cyklisty všech úrovní a zkušeností. Účastníci mají možnost vyhrát ceny, které zahrnují tréninkovou jízdu s profesionálním týmem Trek-Segafredo a VIP sedadlo v týmovém autě během Grand Tour Vuelta a España.


Eurosport se spojil se společností Strava, sociální sítí pro sportovce, která zaznamená výkony účastníků. Stránka Eurosport Club poskytne všechny nejnovější cyklistické zprávy, videa a exkluzivní názory expertů Eurosportu.


Tři soutěže pro veřejnost:

• červen 2017 – 10th Rider Challenge v partnerství s CA Technologies
Eurosport vybízí cyklistické nadšence, aby se stali desátým jezdcem v profesionálním týmu. Ujeďte v jediné jízdě minimálně 100 km, abyste měli možnost vyhrát víkend v tréninkovém kempu týmu Trek-Segafredo – příležitost, jaká se naskytne jednou za život.

• červenec 2017 – Peaks Challenge
Eurosport otestuje vrchařské schopnosti cyklistů, kteří budou mít čtyři týdny na nastoupání celkově 5500 metrů nadmořské výšky. Bude se hrát o tři místa v Ötztaler Cycle Marathon v Rakousku, jednom z nejpopulárnějších a nejnáročnějších závodů v Tyrolsku.

• srpen 2017 – International Ride Challenge
Soutěž pro cyklisty všech úrovní, v níž i začátečníci mají příležitost vyhrát cenu, kterou si za peníze nemohou pořídit. Jednoduše ujeďte nejméně 30 km za vaši zemi**, pro vítěze je připraveno VIP místo v oficiálním týmovém autě během Grand Tour Vuelta a España.

Chcete-li se zúčastnit cyklistické výzvy, musíte si zdarma stáhnout aplikaci Strava a připojit se k serveru http://strava.com/eurosport. Vítězové každé soutěže budou vylosováni ze všech jezdců, kteří ji úspěšně dokončili.


Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Vytvořili jsme Home of Cycling Series pro miliony fanoušků, kteří se dívají na naše cyklistické přenosy. Série jim umožňuje prožít a sdílet vášeň pro cyklistiku prostřednictvím těchto tří výzev. Tato iniciativa je dalším příkladem našeho závazku popularizovat cyklistiku a jsem rád, že jsme schopni takto odměnit některé z nejvášnivějších sportovních nadšenců za jejich úsilí. Spojili jsme se se Stravou, sociální sítí pro sportovce, a šťastným vítězům přinášíme výhry, které si nemohou koupit za peníze. Vstup do soutěže je zdarma a v Eurosportu doufáme, že se jí během léta zúčastní tisíce lidí.“

Vítěz etapy Tour de France a hlavní cyklistický analytik Eurosportu Juan Antonio Flecha: „Na Home of Cycling Series je skvělé, že jednotlivé soutěže umožňují zapojit se cyklistům všech úrovní. 10th Rider a Peaks challenges rozhodně nejsou pro slabší povahy, ale výzva International Ride dává i nováčkům příležitost získat opravdu úžasnou cenu. Měl jsem štěstí, že jsem mohl jezdit za několik skvělých týmů na největších cyklistických závodech a vím, že každý fanoušek cyklistiky, který tyto ceny získá, prožije opravdu nezapomenutelný zážitek. Vyzývám cyklistické fanoušky, aby se zapojili, a přeji všem hodně štěstí.“

V roce 2017 nabízí Eurosport jedinečný cyklistický kalendář. Pokrývá nejen všechny tři Grand Tour s rozšířeným exkluzivním vysíláním Gira d´Italia, ale i většinu dalších závodů UCI World Tour včetně všech Monumentů. Eurosport nabídne během roku přes 200 dní s cyklistickým programem a celkově na 2300 hodin cyklistického vysílání.

Více informací o Home of Cycling Series, včetně instrukcí, jak se zúčastnit, úplný seznam cen a podmínky, najdete na www.strava.com/eurosport.


*Soutěž je otevřena pro osoby od 18 let se sídlem v:
Albánie, Andorra, Ázerbájdžán, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gruzie, Chorvatsko, Irsko, Kazachstán, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldávie, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Velká Británie.

**Celkové výsledky budou počítány podle země na základě počtu účastníků a celkové populace.



O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry více a více divákům na všech platformách než kdykoli předtím. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 231 milionů kumulativních předplatitelů v 95 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s až 60 miliony uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


O SPOLEČNOSTI STRAVA

Strava je sociální síť pro sportovce. Jsme globální komunitou milionů běžců, cyklistů a triatlonistů, spojených sportovním kamarádstvím. Naše webové stránky a mobilní aplikace spojují sportovce ze všech společenských vrstev a inspirují je, aby rozvíjeli své schopnosti – a to jak jednotlivci, tak komunity. Od olympioniků po víkendové bojovníky, jsme na silnicích a stezkách po celém světě. Každý den. www.strava.com


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.05.2017 • Satelit SES-15 úspěšně vypuštěn na palubě rakety Sojuz
17.05.2017 • Satelit SES-10 plně funkční
13.05.2017 • Arianespace se vrací k úplnému rozvrhu letů do vesmíru
12.05.2017 • SES-15 připraven ke startu
10.05.2017 • Raketa Ariane opět odstartovala do vesmíru - po dlouhé blokádě kosmodromu
06.04.2017 • Satelitní DTH příjem v Německu na vrcholu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist