Euronews rozšiřuje pokrytí signálem z družice Arabsat BADR-4
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 27.05.2017
Stanice Euronews zahájila vysílání na novém kmitočtu satelitu Arabsat BADR-4 s vysokým pokrytím společnosti Arabsat. Původní frekvence stanice Euronews bude aktivní do konce tohoto měsíce, satelitní diváci Arabsat jsou informováni o této změně prostřednictvím lineární a nelineární distribuční sítě společnosti Arabsat.


Pan Khalid Balkheyour, prezident a generální ředitel společnosti Arabsat k tomu uvedl: “Těší nás naše dlouhodobé partnerství s Euronews, jedním z nejsledovanějších zpravodajských kanálů v Evropě, a těšíme se na to, že i nadále budeme nabízet jejich jedinečně bohatý a pestrý zpravodajský proud na novém kmitočtu 11,996 GHz satelitu Arabsat BADR-4. Tento krok podporuje naši strategii obsahu pro poskytování specializovaných televizních kmitočtů, které odrážejí poptávku na trhu pro diváky družice Arabsat v celém regionu MENA & Evropy (Middle East and North Africa - Střední východ a severní Afrika) a zajištění nejlepšího diváckého zážitku při sledování volného (FTA) vysílání.”

Pan Michael Peters, generální ředitel Euronews, dodal: “Díky družici Arabsat budeme mít zaručeno, že pokryjeme signálem velké množství diváků, což máme společné s našimi spotřebiteli v celém regionu EMEA (Europe, the Middle East and Africa - Evropa, Střední východ a Afrika), složených ze zvědavých a liberálních lídrů, kteří se zajímají o naši jedinečnou pozici. Kromě zajištění odborného pokrytí zpravodajstvím z Evropy je také naší silou náš multikulturní pracovní tým z 30 národností. Ovšem novináři stanice Euronews mají nejvyšší kvalifikaci pro to, aby sdíleli a analyzovali různé názory na globální události, než by vnucovali jednostrannou perspektivu, jak se často stává v současné zpravodajské oblasti. Ve světě infobesity (masová megalomanie) a polarizovaného názoru, to je jedinečnost stanice Euronews, a jsem si jist, že naplní zájmy diváků Arabsat.”


S využitím zdroje: Chris Dziadul, Broadbandtvnews.com, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24741/euronews-rozsiruje-pokryti-signalem-z-druzice-arabsat-badr-4/