DIGI TV představila balíček START: prvních šest měsíců stojí pouze 75 Kč měsíčně, a to včetně bonusových programů
Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 02.06.2017
Televizní operátor DIGI TV učinil další významný krok k tomu, aby přiblížil satelitní televizi i televizi přes internet co největšímu okruhu zákazníků. V letních měsících, tedy od 1. června do 31. srpna, si budou moci noví zákazníci objednat balíček START s 32 kanály v nabídce pro satelitní TV a s 23 kanály, většinou v HD rozlišení, pro televizi přes internet DIGI2GO.


A protože se současně koná prázdninová slevová akce, kdy mají zákazníci 50% slevu na všechny produkty DIGI TV, získá zákazník balíček START na prvních šest měsíců za poloviční cenu, tedy za pouhých 75 Kč měsíčně. K tomu na stejné období získá jako bonus 6 kanálů z širší nabídky DIGI TV.

„Naše aktuální akce je zaměřena především na ty potenciální zákazníky, kteří dosud využívají terestrické vysílání a uvažují o změně, například z důvodu nízké kvality signálu. Nabídka může oslovit i zákazníky jiných placených televizí, kteří se chtějí dívat na základní programy za dobrou cenu a k tomu vyžadují něco navíc, například televizi s sebou na cesty. DIGI TV jim nyní nabízí za startovací cenu 75 korun měsíčně satelitní televizi či televizi přes internet, pro čtyři zařízení, s nadstandardními službami. K tomu získají na půl roku zdarma bonus v podobě několika kanálů z rozšířené nabídky DIGI TV,“ říká výkonný ředitel DIGI CZ Vladimír Rusnák a dodává: „Balíček START zároveň přichází v době, kdy DIGI TV poskytuje 50% letní slevu na všechny své služby po dobu šesti měsíců, takže naši potenciální zákazníci mohou získat za skvělou cenu nejen balíček START, ale také ostatní programové balíčky MAXI, SPORT PLUS i ZÁKLADNÍ včetně doplňkových.“

K programové nabídce balíčku START získají zákazníci jako bonus přístup k šesti dalším oblíbeným kanálům z nabídky DIGI TV.


Bonusová ochutnávka na 6 měsíců zdarma:

sportovní kanál DIGI Sport 2 HD
dětské programy Duck TV a Minimax
dokumentární National Geographic HD
erotický Dorcel TV
filmový kanál Filmbox Premium HD


Kromě 50% slevy na prvních šest měsíců získají zákazníci též 50% slevu na pronájem set-top boxů. Instalace satelitu je zdarma. K satelitnímu příjmu balíčku START získají navíc na šest měsíců zdarma přístup k mobilní službě DIGI2GO, což jim umožní sledovat televizi na třech dalších zařízeních, například na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Po půl roce si mohou zákazníci tuto službu ponechat za příplatek 50 Kč. Balíček START lze objednat spolu se set-top boxem i k televizi přes internet DIGI2GO. Balíček START si mohou zákazníci objednat jen v letních měsících, tedy do 31. srpna letošního roku. Smlouva se uzavírá na dva roky, po vypršení pololetní 50% slevy bude jeho cena 149 Kč měsíčně.


Základní fakta o balíčku START:

32 programů/ 8 HD pro satelitní TV,
23 programů/ 18 HD pro TV přes internet,
cena pro prvních 6 měsíců – 75 Kč měsíčně,
cena od 7. měsíce – 149 Kč měsíčně,
lze přidat mobilní službu DIGI2GO za 50 Kč měsíčně pro další 3 zařízení (počítač, tablet, mobil), platnost nabídky do 31. 8. 2017 nebo do odvolání.
Platí pro smlouvu uzavřenou na dobu 24 měsíců.


Bonusy k balíčku START:

instalace satelitu zdarma,
ochutnávka 6 prémiových programů na 6 měsíců zdarma,
mobilní služba DIGI2GO na 6 měsíců zdarma,
pronájem set-top boxu se slevou 50 % pro prvních 6 měsíců.


Programový balíček START na satelitní TV nebo TV přes internet, případně jakýkoliv programový balíček z nabídky DIGI TV s 50% slevou na prvních šest měsíců si mohou zájemci objednat zavoláním na zákaznickou linku 533 427 533 případně na stránce cz.digi.tv/leto.


Programová nabídka balíčku START pro satelitní TV (32 kanálů, z toho 8 HD):

ČT1 HD, ČT2 HD, ČT 24, ČT :D/ČT Art HD, ČT Sport HD, Nova HD, Nova Cinema, Nova 2, Nova GOLD, Nova ACTION, Prima HD, Prima ZOOM, Prima Love, Prima Cool, Prima MAX, TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus, JOJ Family, Šlágr TV, Óčko TV, Jednotka HD, Dvojka HD, TA3, CGTN News, CGTN Documentary, Sky News International, U TV, TV Lux, 213, Music Channel, Gospel Channel + 6 prémiových kanálů na 6 měsíců zdarma.


Programová nabídka balíčku START pro TV přes internet (23 kanálů, z toho 18 HD):

ČT1 HD, ČT2 HD, ČT 24, ČT :D/ČT Art HD, ČT Sport HD, Nova HD, Nova Cinema HD, Nova 2 HD, Nova GOLD HD, Nova ACTION HD, Prima HD, Prima ZOOM HD, Prima Love HD, Prima Cool HD, Prima MAX HD, TV Barrandov HD, Kino Barrandov, Barrandov Plus, JOJ Family HD, Šlágr TV, Óčko TV, Jednotka HD, Dvojka HD + 6 prémiových kanálů na 6 měsíců zdarma.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24770/digi-tv-predstavila-balicek-start-prvnich-sest-mesicu-stoji-pouze-75-kc-mesicne-a-to-vcetne-bonusovych-programu/