Z24 rozšiřuje lokality pro testovací terestrické vysílání, gastronomický kanál Mňam TV zpět na zemi!
Autor: S&P Broadcasting , e-mail: info@spbroadcasting.com Přidané: 03.06.2017
S&P Broadcasting rozšiřuje spolupráci s regionálními multiplexy. Nabídne v nich Z24, ale také Mňam TV! Koncem dubna spustila společnost S&P Broadcasting testovací terestrické vysílání zpravodajského kanálu Z24 v regionální síti 4 (Praha a okolí) se zásahem zhruba 1,6 miliónů diváků, jež zajišťuje firma Prague Digital TV, s.r.o..


CEO Pal Milkovics přislíbil postupné rozšiřování lokalit a svého slibu dostál. Od 1.6. si v rámci testovací verze naladí kanál Z24 také obyvatelé Plzeňska, díky firmě RTI cz s.r.o., která využívá vysílač na Sylvánu a obyvatelé Klimkovic a okolí, kde signál zajišťuje firma B Plus TV a.s. Do stejných multiplexů se nově zařadí také gastronomický kanál Mňam TV! Do 14.6. v testovací fázi a od 15.6. již s plným programem.

Pro naladění kanálů Z24 a Mňam TV v regionálních multiplexech je potřeba provést znovu naladění (automaticky nebo ručně) systému DVB-T. Kanály najdou diváci na těchto pozicích: Praha a okolí 46, Plzeňsko 37 & 38 a Klimkovice 59.


Pal Milkovics, CEO S&P Broadcasting a.s.

“Kroky, které v tento moment podnikáme, jsou začátkem rozsáhlejšího konceptu strategie o distribuci společnosti S&P Broadcasting. V brzké době překonáme kapacitní problémy na celoplošných multiplexech na území České republiky. Jak jsem slíbil, Z24 bude mít široké pokrytí a již nyní má náš testovací signál dosah zhruba 3 milióny diváků. Zároveň se snažíme naslouchat žádostem našich diváků, kteří ztratily možnost sledovat kanál Mňam TV po jeho odchodu z DVB-T. Od 15. června se mohou těšit na návrat gastronomického kanálu Mňam TV do terestrického vysílání a vychutnat si tak léto s naším novým programem.”


Ivana Finlay-Notman, MarCom & Distribution Manager, S&P Broadcasting

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24772/z24-rozsiruje-lokality-pro-testovaci-terestricke-vysilani-gastronomicky-kanal-mnam-tv-zpet-na-zemi/