Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 02:05:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

E! přichází s novou řadou pořadu HOLLYWOODSKÉ MÉDIUM TYLER HENRY

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 04.06.2017


Khloe Kardashian, Eva Longoria, Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum a mnoho dalších hvězd budou i v této řadě naslouchat vzkazům od svých nejbližších ze záhrobí. Jedno z nejvyhledávanějších médií v Hollywoodu, Tyler Henry, se 4. června vrací na obrazovky E!, aby přinesl úžasné příběhy celebrit, které si k němu přišly pro radu, hledání souvislostí a vyřešení svých osobních otázek po smrti svých nejbližších.


Herci, zpěváci, hvězdy reality show, sportovci …. ti všichni se chtějí potkat s Tylerem, když cítí, že se potřebují přes médium spojit s těmi, kteří jim ze života odešli, často i dost nečekaně. V nové řadě se mohou diváci těšit na celou řadu hvězd jako jsou Khloe Kardashian, Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum, Eva Longoria, Ryan Lochte, Ru Paul, T-Boz, Lisa Vanderpump, Jenni “JWoww” Farley, Mel B, Janice Dickinson, Patti Stanger, Nico Tortorella, Johnny Weir, Kim Zolciak Biermann, Reza Farahan, Joanna Krupa, Elisha Cuthbert, Nancy Grace, Portia De Rossi, Tabatha Coffey, Mischa Barton, Brett Eldredge, Jaleel White, Dr. Drew, Marlee Matlin, Lil’ Kim, The Chrisleys, Ice-T and Coco a mnoho dalších.

V 1. díle nové řady má Tyler sezení s Tanyou Thicke, kterou před několika měsíci opustil manžel, Alan Thicke, jenž zemřel na srdeční selhání. Během tohoto srdceryvného sezení shlédnou Tyler a Tanya, poprvé od Alanova odchodu, jeho nezveřejněný vzkaz v naději, že dodá Tanye pocit naplnění a klidu.

Nové díly pořadu Hollywoodské medium Tyler Henry začínají v neděli 4. června ve 21.00 hod pouze na televizi E!.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.

Pořad Hollywoodské medium Tyler Henry je produkován společnostmi 44 Blue Productions a Corbett-Stern Productions ve spolupráci s Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison a Sarah Skibitzke jsou Výkonnými Producenty.


Martina Zvířecí a Veronika Tamchynová, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.06.2017 • Červnové poznávání s Prima ZOOM ve 23. týdnu
03.06.2017 • CONCACAF Gold Cup počas leta na Arena Sport
01.06.2017 • Červnové programové tipy HBO
31.05.2017 • Červnové seriálové hity HBO3 s maratóny fantasy HRA O TRŮNY I.–VI.
30.05.2017 • Červnová nabídka artových filmů na Cinemax 2
29.05.2017 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist