Skupina Nova získala bronz v soutěži Promax BDA Global Excellence Awards za grafický komplet nových znělek pro stanice Nova Sport
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 13.06.2017
Skupina Nova získala v prestižní mezinárodní soutěži Promax BDA Global Excellence Awards, která oceňuje nejlepší počiny v oblasti televizní reklamy, grafiky a vizuální prezentace, další ocenění. Tentokrát se jedná o třetí místo za komplet nových image znělek pro stanice Nova Sport, které byly nominovány v sekci Sports Program Image Spots.


Dlouhodobá a úspěšná spolupráce kreativního týmu skupiny Nova s českým design studiem Oficina přinesla po roce znovu úspěch na mezinárodním poli. Na pátečním vyhlášení vítězů soutěže Promax BDE Global Excellence Awards, které se odehrálo v Los Angeles, získala Nova za nominovanou kolekci grafických znělek Nova Sport třetí místo v sekci nejlepších sportovních programových image spotů.

„Už nominace v prestižní kategorii General Brand Design minulý rok na evropském Promaxu za komplexní redesign našich sportovních stanic byl pro nás skvělým výsledkem. Jsem moc rád, že plodná spolupráce se studiem Oficina, které pro nás vytvářelo v roce 2015 koncept redesignu našich sportovních kanálů a s nímž jsme i v následujícím roce vytvořili kompletní set nových znělek pro Fotbal, Ragby, Tenis a Florbal, přinesla další sošku z Promaxu,“ říká Alan Záruba, kreativní ředitel skupiny Nova.

„Uspěli jsme v konkurenci zavedených sportovních stanic, jako jsou France 4, Eurosport, nebo SKY Deutschland a potvrdili tak trend, kterým se ubíráme – přinést ten nejlepší design, promo a vizuální prezentaci našim divákům a sportovním fanouškům. V obou letech jsme získali za tuto práci respekt i uznání od významných představitelů velkých sportovních brandů (NBA, NHL nebo Wimbledon), s kterými budujeme intenzivní spolupráci ve všech oblastech, které se týkají marketingu a proma vysílání na našich stanicích v České republice a na Slovensku. Současný úspěch je skvělým oceněním práce našeho kreativního týmu a potvrzením vize, kterou chceme dále rozvíjet a budovat,“ dodává.


Oceněné grafické komplety znělek:

http://bit.ly/2ri8qJH
http://bit.ly/2ri8qJH


Martina Vrňáková, PR a Brand koordinátor, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24812/skupina-nova-ziskala-bronz-v-soutezi-promax-bda-global-excellence-awards-za-graficky-komplet-novych-znelek-pro-stanice-nova-sport/