Léto na stanicích Nova Sport
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 14.06.2017
Prémiové sportovní stanice Nova Sport 1 a 2 přinesou divákům atraktivní sportovní obsah i během léta. Kromě legendárního Wimbledonu se diváci mohou těšit na letní X-Games, golfový The Open, Velké ceny MotoGP, galavečery nejprestižnější organizace smíšených bojových umění UFC a mnoho dalších přímých přenosů, které potěší každého sportovního fanouška.


Nova Sport 1

Stanice Nova Sport 1 bude během léta servírovat jen ty nejlepší sportovní přenosy. Jedním z hlavních taháků je bezpochyby nejstarší tenisový Grand Slam historie – Wimbledon. Přenosy z All England Clubu bude společně s Nova Sport 2 a Voyo přenášet od 3. do 16. července. Léto ale nebude jen o tenisu. Velký prostor ve vysílání dostanou také závodníci Mistrovství světa silničních motocyklů, na které čeká během léta pět Velkých cen. Pro fanoušky golfu je léto tou nejlepší částí roku. Kromě přenosů European Tour totiž Nova Sport 1 odvysílá také nejstarší Grand Slam světa, 146. The Open. V srpnu pak bude na programu prestižní PGA Championship. Zajímavou akcí jsou v polovině července také Summer X-Games, na kterých se představí i český závodník Libor Podmol. Rozpálené písky budou čekat na české plážové volejbalistky v rámci světové tour. Fotbalovým vrcholem léta je pak srpnové utkání Community Shield, kde se znovu střetnou letošní finalisté FA Cupu – Chelsea s Arsenalem.


Nova Sport 2

Událost, jako je Wimbledon, si zaslouží zvýšenou pozornost, a proto bude klání z All England Clubu přenášet i Nova Sport 2. Na milovníky bojových umění čeká pětice galavečerů UFC, z nichž za pozornost stojí zejména dva. V sobotu 17. června se totiž ke svému druhému zápasu v nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění postaví česká bojovnice Lucie Pudilová. Druhým letním vrcholem je pak UFC 214, kdy se o pás v lehčí těžké váze znovu utkají Daniel Cormier a Jon Jones. Jeden z nejočekávanějších soubojů UFC uvidí diváci Nova Sport 2 v neděli 30. července. Stejná stanice odvysílá také šestici šipkových turnajů z okruhu PDC. Ani v létě nepřijdou diváci o světová ragbyová utkání nebo závody americké série IndyCar.


Wimbledon

Wimbledon je svátkem sportu, a proto se mu dostane více pozornosti i mimo stanice Nova Sport. Videoportál Voyo nabídne přímé přenosy na dalších čtyřech speciálních kanálech bez komentáře. Originální desetiminutový pořad plný rozhovorů a aktuálních událostí přímo z Londýna přinese „Kraťas Martina Čermáka“, který odvysílá každý den kolem 23. hodiny Nova Action. O ranní přehled se pak postará „Wimbledonský servis“, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15 v rámci Snídaně s Novou. Novinkou jsou i předzápasová studia, na která se diváci mohou těšit každý všední den od 12:15.
Video k Wimbledonu 2017: https://youtu.be/00Lu_xBXd14


Jana Ondrejechová, Koordinátorka korporátního PR, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24814/leto-na-stanicich-nova-sport/