Neprekonateľný letný maratón kreslených rozprávok pre všetkých zákazníkov freeSAT-u
Autor: freeSAT , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 15.06.2017
freeSAT prináša maratón kreslených rozprávok, ktorý potrvá celé leto. Už od 15. júna možno na kanáloch Minimax, Jim Jam, Nickelodeon a Nick Junior sledovať vzdelávacie a zábavné programy. Až do 31. augusta bude navyše vždy najmenej jeden z detských kanálov pre zákazníkov freeSAT-u na Slovensku bezplatný.


Aj najmladší členovia rodiny si toto leto budú môcť vychutnať neprekonateľný zážitok z kreslených filmov. freeSAT počas tohto obdobia ponúkne bezplatné ukážky kanálov, ktoré vysielajú viaceré programy pre deti rôznych vekových kategórií a záujmov.

Od 15. júna budú môcť zákazníci sledovať kanál Minimax. Počas bezplatného obdobia si tak deti budú môcť pozrieť seriál Lego Friends, klasiku Divoké dobrodružstvá Blinkyho Billa alebo nádherne animovanú adaptáciu Čajkovského baletu Barbie z Labutieho jazera.

Od 6. júla si najmenší diváci na kanále Jim Jam budú môcť vychutnať dobrodružstvá požiarnika Sama, geniálne riešenia staviteľa Boba alebo fantasy seriál Môj malý pony - Priateľstvo je magické.

Na obrazovkách kanálov Nickelodeon a Nick Junior sa od 1. augusta objavia a budú riešiť malé problémy aj Spongebob v krátkych nohaviciach, Alvin a Chipmunkovia a dokonca Prieskumníčka Dory.

Ak zákazníci freeSAT-u nemajú spomínané kanály už v predplatenom balíku, získajú k nim počas ukážkového obdobia bezplatný prístup. Kanály možno nájsť na pozíciách uvedených nižšie.


Kanál	        Od	                Do	              Pozícia

Minimax štvrtok 15. júna štvrtok 6. júla 103
Jim Jam štvrtok 6. júla pondelok 31. júla 101
Nickelodeon utorok 1. augusta štvrtok 31. augusta 102
Nick Junior utorok 1. augusta štvrtok 31. augusta 108


Uvedené pozície platia pre prijímače s automatickým ladením, ktoré svojim zákazníkom poskytuje freeSAT. Zákazníci s vlastnými prijímačmi nájdu návod na ladenie ako aj úplný zoznam kanálov a frekvencií a viac informácií o ponuke freeSAT-u na sk.freesattv.tv.

Všetky tieto programy možno získať aj nastálo predplatením balíkov freeSAT medium HD alebo freeSAT plus HD.

Poznámka: bezplatná ukážka je k dispozícii pre zákazníkov freeSAT-u, ktorí počas jej trvania spomenuté kanály nemajú už predplatené v balíku.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení.

UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, mediamedia

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24819/neprekonatelny-letny-maraton-kreslenych-rozpravok-pre-vsetkych-zakaznikov-freesat-u/