Televize Nova natáčí druhou řadu reality show Robinsonův ostrov
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 15.06.2017
Televize Nova zahájila v minulých dnech natáčení druhé řady úspěšné reality show Robinsonův ostrov a pro diváky tak připravuje zbrusu novou sérii formátu, který v jarní televizní sezóně slavil úspěch u televizních diváků, internetových uživatelů a získal i silnou odezvu na sociálních sítích.


“Mám velkou radost, že můžeme divákům přinést další řadu této mimořádné reality show. Robinsonův ostrov je formát, který přesně zapadá do pestré programové nabídky televize Nova a slaví úspěch především u mladých televizních i online diváků,” říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Z více než šesti tisíc přihlášených zájemců odletěla na izolovaný filipínský ostrov vybraná skupina Čechů, aby bojovala o pohádkovou finanční výhru ve výši 2 500 000 Kč a splnění snu - stát se českým Robinsonem. Soutěžící čekají ve druhé řadě nové výzvy, náročnější úkoly i drsnější podmínky, ve kterých musí prokázat své odhodlání, vytrvalost, inteligenci, taktické uvažování a psychickou i fyzickou sílu. To vše jim zkomplikuje boj s nebezpečnou tropickou džunglí, silnými soupeři i nedostatkem potravy.

I druhou řadou reality show Robinsonův ostrov bude provázet ostřílený moderátor a komentátor Ondřej Novotný. “Moderování Robinsonova ostrova je pro mě splněný sen a jsem nadšený, že úspěch první série vzbudil hlad a chuť po druhé řadě. Po pár dnech natáčení musím říct, že jestliže jsme diváky na poprvé zaujali, tak nyní je uhraneme. Soutěžící jsou unikátní skupinou charakterů, hry jsou propracovanější a strategie i různé zvraty téměř každodenní. Diváci se můžou těšit na epizody našlapané akcí i emocemi. Natáčení Robinsonova ostrova jsou pro mě takové Vánoce v létě a už se nemůžu dočkat, až tento dárek ukážeme i divákům!”

Televize Nova natáčí druhou řadu reality show v jihovýchodní Asii, v prostředí exotických Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů. Pořad vzniká na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions.


Martina Vrňáková, PR a Brand Koordinátor, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24820/televize-nova-nataci-druhou-radu-reality-show-robinsonuv-ostrov/