Prima Comedy Central přináší seriálový speciál ke Dni otců
Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@primacomedycentral.cz Přidané: 17.06.2017
Tátové jsou pro všechny děti důležitou osobností. Vždycky mají spoustu síly, dokážou zvládnout i nemožné úkoly a na všechno mají odpověď. Dokážou nás rozesmát, poradit nám ale taky nás pořádně naštvat. I seriáloví tátové mají své horší a lepší dny. Prima Comedy Central se na Den otců rozhodla podívat se těmto vlastnostem na zoubek s humorem sobě vlastním a přinést seriálový speciál přesně pro tatínky.


Den otců se v našich končinách slaví spíše sporadicky. Přitom je to velká škoda, protože tátové hrají v životě svých ratolestí významnou roli. Ať už nás učí jezdit na kole nebo velké životní pravdy. A přestože umí být občas trochu nemotorní nebo dokonce vlezlí, stejně je máme rádi.

Prima Comedy Central se Den otců rozhodla oslavit pomocí seriálového speciálu v hlavním vysílacím čase. V celkem šesti epizodách různých pořadů zjistíte, proč jsou tátové důležití i pro seriálové postavy. Na otcovské radosti i starosti se tak diváci budou moci třeba podívat z pohledu stavaře Jima (Svět podle Jima), začínajícího restauratéra Louise (Huangovi v Americe) i protřelého agenta CIA Stana (Americký táta).

Na opravdu pořádnou nálož humoru a skvělých otcovských hlášek se mohou diváci těšit v už neděli 18. června od 18 do 21 hodin na Prima Comedy Central. Celý program seriálového speciálu je k dispozici na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Ivana Poláčková, Client Manager | Brand Marketing, FleishmanHillard

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24824/prima-comedy-central-prinasi-serialovy-special-ke-dni-otcu/