Tip pro celou rodinu: Vstupenky zdarma na nové Transformers a dva gigantické Autoboty potkáte v pražském Hamleys
Autor: 2media.cz , e-mail: info@2media.cz Přidané: 20.06.2017
Do kin vstupuje dlouho očekávané pokračování megahitu Transformers nazvané Poslední rytíř a legendární hračkářství Hamleys v ulici Na Příkopě v centru Prahy při této mimořádné příležitosti od 21. do 25. června zve na dny plné zážitků s vesmírnými roboty z planety Cybertron. K vrcholům bude patřit Autobot show, fantastická podívaná nejen pro děti, s oživlými Autoboty Bumblebeem a Optimusem Primem v hlavních rolích!


Autobot show a další aktivity na téma Transformers se v Hamleys poprvé naplno rozjedou ve středu 21. června slavnostním odhalením figurín Bumblebee a Optimus Prime v 14:30. Prvních 50 zákazníků, kteří zakoupí hračky Transformers získají 2 vstupenky na VIP premiéru filmu Transformers: Poslední rytíř ve Slovanském domě, která se koná týž den od 19:00.

Autobot show bude k vidění 21., 24. a 25. června vždy od 15:00 do 18:00. Každý den od 21. do 25. června bude v pražském Hamleys ve znamení Transformers – připraveny jsou například sběratelské plakáty jako dárek k nákupu, zdobení stylovým tetováním nebo focení před originální fotostěnou.

Kde: Hamleys Na Příkopě 14, Praha 1, http://www.hamleys.com/czech_republic/explore-index.irs


Petra Vondrová, Account Manager, 2media.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24835/tip-pro-celou-rodinu-vstupenky-zdarma-na-nove-transformers-a-dva-giganticke-autoboty-potkate-v-prazskem-hamleys/