Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:23:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Viasat World získal prestižní oborová ocenění

  Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 23.06.2017


Mezinárodní zábavní společnost Viasat World s velkou hrdostí oznamuje, že získala prestižní ocenění při příležitostech PromaxBDA, Global Excellence Awards a Mediabrand Awards, konaných v uplynulém týdnu. Experti z oboru ocenili jako nejlepší kreativní kampaně reklamní upoutávky pro kanály Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature a TV1000 Premium HD.


Viasat World se minulý týden v Moskvě na Mediabrand Awards, vyzdvihujících to nejlepší z televizního marketingu, propagace a designu, postavil proti nejvýznamnějším volně přístupným i placeným televizním stanicím Ruska, a vyhrál dvě ocenění za první a dvě za druhá místa.

Vyznamenání za první místo si vyzvedl za: nejlepší reklamu na kabelové televizi, za seriál Carská říše: Rusko za Romanovců s Lucy Worsleyovou, a nejlepší design v reklamě za novoroční znělky TV1000Premium HD.

Tým získal také čtyři vyznamenání za druhé místo za: nejlepší reklamu na kabelové televizi za Války robotů, za nejlepší reklamu na dokument, analytický nebo nový program za seriál Carská říše: Rusko za Romanovců s Lucy Worsleyovou, nejlepší design reklamě za jejich znělku Penguins, a nejlepší reklamu na kabelové televizi, opět za novoroční znělku TV1000 Premium HD.

Na akci PromaxBDA Global Excellence Awards v LA obdržel tým zlato v kategorii „nevídané nejlepší dílo“ za reklamu na pořad Attenborough at 90. Kanál Viasat History mezitím bral stříbro v kategorii „nejlepší plakátová kampaň“ za seriál Carská říše: Rusko za Romanovců s Lucy Worsleyovou. Úspěšná kampaň, která dosáhla celkem tří ocenění za kreativní marketing a reklamu, zahrnovala vizuálně podmanivé obrazy a video, které opravdově odrážely dramatické události vlády neblaze proslulé ruské dynastie.

Mediabrand a PromaxBDA definují globální standardy segmentu mediálního marketingu. Zisk osmi zlatých a stříbrných ocenění odráží misi Viasat World dodávat svým divákům inteligentní obsah a inspirující kreativitu ambiciózními, novými a inovativními způsoby.


O Viasat World:

Viasat World je mezinárodní zábavní společnost s 27 kanály placené televize ve více než 50 zemích světa, jakož i služeb na vyžádání (on-demand) ve významných regionech. K nejpopulárnějším značkám kanálů patří řada kanálů TV1000 i Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature a Viasat Sport. Viasat World nabízí také rozmanité spektrum filmů skrze filmové kanály TV1000, sestávající ze sedmi samostatných značek (TV1000, TV1000Action, TV1000 Russian Kino, TV1000 Russian Kino International, TV1000 Comedy, TV1000 Premium a TV1000 Megahit). Navíc provozuje TV1000Play na platformě OTT, která náš obsah nabízí přímo spotřebitelům dle jejich potřeb.


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.06.2017 • SES AMC-9 je nyní "zatoulaný" satelit
09.06.2017 • Discovery a přípravný výbor pro OH 2024 v Paříži společně podporují Olympijské hry v Evropě
07.06.2017 • ILS Proton vynese družici EchoStar XXI
04.06.2017 • Dvojitý úspěch pro Eutelsat a ViaSat
01.06.2017 • Arianespace dnes v noci vypustí družice Eutelsat 172B a GSAT-17
31.05.2017 • Dvojitý úspěch pro Eutelsat a ViaSat

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist