Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 12:55:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

STV odvysiela z OH 700 hodín - 24 hodín denne na STV3, 16 hodín denne na STV2

  Autor: V.Černegová, Stratégie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 10.08.2007



Na novom športovom kanále STV3 plánuje verejnoprávna televízia 24 hodín denne vysielanie z Letných Olympijských hier v Pekingu, na STV2 približne 16 hodín denne. Americká NBC odvysiela celkovo vyše 3600 hodín.


„Spolu na oboch kanáloch plánujeme odvysielať takmer 700 hodín, pričom pôjde o priame prenosy, reprízy a doplňujúce programy z Olympijských hier,“ informovala Želmíra Habanová, hovorkyňa STV.

Podľa portálu worldscreen.com americká NBC Universal plánuje masívnu podporu svojho spravodajstva počas OH v Pekingu. Odvysiela vyše 3600 hodín venovaných tejto športovej udalosti. Plánovaný počet odvysielaných hodín predstavuje o 1000 hodín viac ako počas spravodajstva z akýchkoľvek letných olympijských hier, ktoré sa doteraz konali.

Televízia NBC bude Olympijským hrám vo svojom spravodajstve venovať v priemere 212 hodín denne počas 17 dní. Ochudobnení neostanú ani internetoví užívatelia, ktorí budú mať prístup k približne 2200 hodinám živého vysielania na NBCOlympics.com.


Zdroj: Valéria Černegová, Stratégie on line, 10.8.2007


Doplnění redakce satCentrum:

Nový, třetí program Slovenské televize, odstartuje své vysílání příští rok a bude dostupný v kabelových sítích a v terestrickém digitálním vysílání na Slovensku a pro abonenty přístupových karet Sky Link - koncesionáře STV. Uvažuje se i o zařazení do platformy UPC Direct a DIGI TV, podle posledních úvah ale bude pouze na kartách abonentů ze Slovenska a nebude dostupný pro občany ČR, podobně jako je tomu obráceně u sportovního kanálu České televize - ČT4 Sport.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 12   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.08.2007 • Športový kanál Slovenskej televízie bude stáť 250 až 300 mil. Sk [ 26 ]
13.08.2007 • 15. září startuje HBO Comedy [ 7 ]
07.08.2007 • Příjem satelitního vysílání v Moskvě a Moskevské oblasti
03.08.2007 • Srpnové premiéry na Cinemaxu
02.08.2007 • Série ATP Masters pokračuje na Galaxii sport
01.08.2007 • TOP TV přerušila své vysílání [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  oprava 

17.08.2007 22:16 • CS
Anonyme opakuješ a eště píšeš hovadiny. Vidím že ani nevíš ani co STV vysílá, jinak bys nemohl napsat takovú hovadinu, že za celé prázdniny neumija dat ani jednu pohádku "rozprávku" (radši sem ti to přeložil). Vzpamatuj sa protože každú sobotu je na Jednotce před večerníčkem právě pohádka. Mimochodem ty zprávy sa opakují v noci vetšinú po půlnoci a ráno od osmi do devíti na Dvojke. Na Jednotke sa opakujú taky v noci ale nepravidelně, asi tak 4x do týdna. Osobně su rád že opakujú zprávy v noci a druhý den ráno. Myslíš že každý može jak ty sledovat zprávy v 19:30. Mimochodem STV 2 je ve stejném stylu jako ČT 2 a taky je tam panoráma. Nejsu ze Slovenska a vím lepší jak ty co STV vysílá. Hlavně že víš co dávajú TV v ČR a nevíš co vysílá STV!!!
 
 
  Anonyme opakuješ a eště píšeš ... 

17.08.2007 22:09 • CS
Anonyme opakuješ a eště píšeš hovadiny. Vidím že ani nevíš ani co STV vysílá, jinak bys nemohl napsat takovú hovadinu, že za celé prázdniny neumija dat ani jednu pohádku "rozprávku" (radši sem ti to přeložil). Vzpamatuj sa protože každú sobotu je na Jednotce před večerníčkem právě pohádka. Mimochodem ty zprávy sa opakují v noci vetšinú po půlnoci a ráno od osmi. Osobně su rád že opakujú zprávy v noci a druhý den ráno. Myslíš že každý može jak ty sledovat zprávy v 19:30. Mimochodem STV 2 je ve stejném stylu jako ČT 2 a taky je tam panoráma. Nejsu ze slovenska a vím lepší jak ty co STV vysílá. Hlavně že víš co dávajú TV v ČR a nevíš co vysílá STV!!!
 
 
  STV 3 

15.08.2007 11:06 • anonym
Vz ste fakt osprosteli načo STV 3 keď nemajú čo dávať na STV 2. Tam je priestoru aj na 2 olymp. Veď nevedia dať ani jednu rozprávku cez prazdniny. Dávajú 3 krát za deň spravodastvo ČT,Panorámu atď.... absolútne nič. Veď na dvojke nemajú čo dávať a oni chcú STV 3. To je haluz jak hovado.
 
 
  to Panter: to je teda fakt - p ... 

15.08.2007 08:50 • black13
to Panter: to je teda fakt - pozerat sa na neprestajne dookola kruziace auta alebo motorky je urcite duchovnobohatejsie ako akykolvek serial :-)
 
 
  Adam Šangala 

14.08.2007 11:13 • Panter
Osobne si pozriem radšej Šangalu ako niektoru z tych duchovnobohatych serialov ako je Odlozeny pripad, CSI alebo venezulesku telenovelu. Teším sa na STV3. Keby ešte na nej vysielali F1 a motoGP, moja spokojnosť by bola skoro úplná.
 
 
  Súdruh Buddy Adam šangala po h ... 

13.08.2007 13:54 • Orava
Súdruh Buddy Adam šangala po historickej stránke má stále, čo povedať, americké a ďalšie olizovačky a spústa balastu v reklamách to mi veľmi málo hovorí, ten kto má love a ešte aj nakradnuté a nakradnosprivatizované by sa mal nad sebou zamyslieť, na každého raz príde, ale Adam šangala ostane nastalo v slovenskej literatúre, asi tak TERMINÁTORI....
Verím, že STV 3 bude pohotová a zaradí aj tie takzvané opakovačky, radšej budem sledovať opakovačku so slovenskou tématikou ako "americkú" rozprávku o nadľuďoch, pretože nad nich niet....to si myslia len amíci aj s kriakom
 
 
  pre Discovery 

12.08.2007 15:04 • Buddy
Súdruh Discovery! Adam Šangala a podobné "perly ducha" podľa mňa nemajú o nič vyššiu intelektuálnu hodnotu ako programy na komerčných staniciach! Je to pseudo-"umenie" ktoré tu pretláčali komunisti a je to minimálne podobne trápne ako dnešné americké strieľačky. A to nie som puberťák hltajúci každý nový diel Terminátora, ale človek už prakticky v stredných rokoch ktorý si rád pozrie aj "myšlienkovo náročnejšie" programy. Adam Šangala bol možno dobrý pre komunistickú televíziu, ale dnešnému (ani náročnému) divákovi naozaj už podľa mňa veľmi nemá čo povedať...
A čo to je STV3?!? O tom už naozaj niekto uvažuje reálnejšie ako o rozprávke 23. tisícročia?!? :-((
 
 
  nech zije vecna nespokojnost! 

10.08.2007 23:31 • Discovery
@neviem : Tak teda "Adam Sangala a spol." ma mensiu kulturnu a intelektualnu hodnotu ako to co bezi na komercnych staniciach????? Ja tvrdim ze nie, a pan Boh zaplat za kazdy bonus co sa nam dostane
@derick : Ver tomu ze STV3 sa do multiplexu pretlaci, vsak sa nechaj prekvapit ;)
 
 
  Milá redakcia, píšete, že STV3 ... 

10.08.2007 21:18 • derick
Milá redakcia, píšete, že STV3 bude dostupná aj v terestrickom digitálnom vysielaní (=DVBT). Môžete mi prezradiť, kde bude vysielať, keď na Slovensku bude spustený len jeden prechodný multiplex s pevne danými programami (STV1+2, Markíza, JoJ, TA3)? Pokrytie tohto multiplexu bude k zahájeniu OH len 50%.
 
 
  HDTV ? 

10.08.2007 19:11 • technikTKR
Na konkurenčním serveru něco točili, že STV Sport bude v HDTV
 
 
  co budu na STV3 vysielat po ol ... 

10.08.2007 13:24 • neviem
co budu na STV3 vysielat po olympiade? Zeby zaradia do vysielania skvele serialy ako napr. Adam Sangala a spol., ktore teraz "skvalitnuju" jednotku a dvojku? Alebo tam budu davat reprizy repriz olympiady. A takto to budu reprizovat az do dalsej olympiady?
 
 
  STV 

10.08.2007 10:41 • Jupi
To je perfektné,len dúfam že budú dávať aj iné športy po OH.Už sa neviem dočkať toho kanálu.
 
 
Celkový počet komentářů: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist