Na AMC staruje ve čtvrtek druhá řada série Preacher
Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 28.06.2017
Seriálová adaptace kultovního komiksu z 90. let se po úspěšné první sérii opět vrací na televizní obrazovku. Premiérové díly dramatického seriálu Preacher nabídnou dechberoucí akce a nebudou chybět ani ošemetné milostné pletky. Diváky v druhé sezoně čeká mnoho mysteriózního, až zvráceně temného. Bůh totiž zmizel a s ním i světová rovnováha mezi dobrem a zlem, a to znamená jediné, že boj mezi nebem a peklem se tak naplno rozhoří.


Ve třinácti dílech se opět představí maloměstský kazatel s nadpřirozenými schopnosti Jesse Custer, jeho ostřílená bývalka Tulip, nejlepší staletý upír Cassidy a tajemná postava, která se představí hned v úvodním díle.

Očekávanou druhou sérii seriálu Preacher uvede stanice AMC, v originálním znění s titulky, ve čtvrtek 29. června od 22 hodin, a to rovnou dvěma díly za sebou.


Za záchranou toho Nejvyššího

Najít Boha ale není tak jednoduché. Tři přátelé se budou muset vypořádat se zákeřnými tajnými agenty v bílých oblecích, svatými zabijáky i nezastavitelným zlořádem z jámy pekelné. V ději se promítne také jejich touha po zodpovědnosti za klid a pořádek nejen ve svém okolí. Riskantní cestu společně s kazatelem můžete sledovat už ve čtvrtek 29. června na stanici AMC. Nebe, peklo, kazatel Nadpřirozeno, pokroucené lidské osudy, ale také temně komediální drama, přesně taková byla úspěšná první řada seriálu. Hlavní postava Jesse byl v průběhu deseti dílů ovládán tajemnou silou, díky které získal nadpřirozené schopnosti. Na své cestě se spojil se svou drsnou ex-přítelkyní Tulip a irským vandrákem Cassidym. Společně tak byli uvrženi do šíleného světa obývaného postavami z nebe i pekla a vším, co se nachází někde mezi těmito dvěma protipóly. Nechyběly ani střety s démony a anděly.


Partneři ve filmu i realitě

Kazatele s nadpřirozenými schopnostmi Jesseho Custra si zahrál Dominic Cooper, který čerpal zkušenosti z natáčení filmů například po boku Maryl Streep, Keiry Knightley, Colina Firtha, Jamese McAvoye nebo Rebeccy Hall. Že se Custrovi herecky daří, dokazuje i jeho obsazení do celovečerního trháku Warcraft: První střet, který sklidil úspěch po celém světě. Ve fantastické podívané založené na počítačové hře ztvárnil Cooper krále Llanea. Jeho manželku si zahrála umělkyně Ruth Negga, stejná herečka, jaká v seriálu Preacher obsadila roli Jesseho přítelkyně Tulip. Je otázkou, zda za to může opakované obsazení do rolí milenců nebo společný čas strávený na pracovišti. Každopádně mezi Cooprem a Neggou nejspíš přeskakují jiskry nejen na televizních obrazovkách a plátnech kin. Z dřívějška se na Oscara nominovaná Negga zná i s Josephem Gilgunem, který v seriálu hraje krvežíznivého upíra Cassidyho. Potkali se při natáčení dramatické komedie Zmetci.


Jeden režisér nestačí

Že se z Preachera stane neodolatelná podívaná, si pojistili hned tři režiséři najednou. Seriál vznikal hlavně pod taktovkou Sama Catlina, který se od začátku druhé řady podílí třeba i na celosvětově oblíbené show Breaking Bad. Doplnili ho dva fenomenální režiséři Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří v minulosti spolupracovali na mnoha projektech. Jedním z nich byl trhák se žlutou rodinkou Simpsonovi, z dalších snímků se Rogen s Goldbergem zasadili například o show Future Man nebo film Interview.


Podívejte se, co vás čeká v nových dílech druhé sezony:
https://www.youtube.com/watch?v=n9BNP2VHqFA&feature=youtu.be

Zjistěte zajímavosti z natáčení:
https://www.dropbox.com/sh/rcs7jzyb4ccsmhq/AABaOPCJ3VhEobF-o2Csk7c1a?dl=0

Sledujte facebookové stránky AMC CZ&SK a dozvíte se poslední novinky ze seriálu Preacher:
https://www.facebook.com/amctvcz


O seriálu Preacher:

Výkonná produkce: Seth Rogen, Evan Goldberg a Sam Catlin (režiséři). Catlin, Rogen, Goldberg a James Weaver (produkční společnost Point Grey Pictures), Neal H. Moritz a Ori Marmur (produkční společnost Original Film)

Hlavní hvězdy seriálu: Dominic Cooper (Jesse Custer), Ruth Negga (Tulip), Joseph Gilgun (Cassidy), Ian Coletti (Eugene/Arseface), Graham McTavish (The Saint of Killers), Pip Torrens (Herr Starr), Julie Ann Emery (Lara Fatherstone).


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete
na www.amcnetworks.com/amcni


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com


Petra Dvořáková, PR Consultant, PR.Konektror

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24865/na-amc-staruje-ve-ctvrtek-druha-rada-serie-preacher/