Držitelé světových rekordů Michael Phelps, Michael Gross a Mark Spitz soupeří v exkluzivním videu Eurosportu „Závod legend“
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 27.07.2017
Sportovní fanoušci mají příležitost vidět nejúspěšnějšího olympijského plavce historie Michaela Phelpse soupeřit se dvěma bývalými držiteli světových rekordů v posledním vydání série Eurosportu „Závod legend“. Rozhodující závod, který ukáže, kdo vládne světovým bazénům.


Na neuvěřitelném videu jsou dohromady sestříhány záběry ze tří ikonických závodů plavecké historie, na nichž legendy Michael Phelps (USA), Michael Gross (Německo) a Mark Spitz (USA) překonaly světové rekordy na 100 metrů motýlek na olympijských hrách v Londýně (2012), Los Angeles (1984) a Berlíně (1972). Diváci tak díky technologii Eurosportu poprvé uvidí soupeřit tyto legendy v jednom bazénu.

Phelps rychle prokáže, že je nejrychlejším plavcem olympijské historie a už od startu se vzdaluje oběma bývalým držitelům světových rekordů. Phelps končí závod v olympijském rekordu 50:58, Gross dohmátne o 2,5 sekundy později a Spitz má ztrátu 3,19 sekund, což dokazuje, že Phelps je doslova mužem zrozeným pro vodu.


Epizodu Eurosport představí ji i na digitálních a sociálních platformách.

Vydání „Závodu legend“ se shoduje se začátkem vysílání Eurosportu z plaveckých soutěží na MS v plaveckých sportech v Budapešti. Eurosport a Eurosport Player představí divákům všechny živé akce z bazénu.

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Time Machine dává fanouškům příležitost vidět ikonické výkony historie sportu v naprostu novém duchu a ukazuje, jak se olympijské sporty a závodníci vyvíjeli v průběhu desítek let. Poprvé máme možnost takovým způsobem sledovat v reálném čase schopnosti Phelpse v bazénu – je neuvěřitelné, jaký impozantní náskok si vypracoval v prvních 25 metrech! Těšíme se na to, zda se na probíhajícím mistrovství světa v plavání objeví budoucí plavecká legenda, která by byla schopna postavit se Phelpsovi.“

Závod mezi Phelpsem, Grossem a Spitzem můžete vidět zde


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry vice a vice divákům na všech platformách, než kdykoli předtím. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24940/drzitele-svetovych-rekordu-michael-phelps-michael-gross-a-mark-spitz-souperi-v-exkluzivnim-videu-eurosportu-zavod-legend/