Srpnové programové tipy E! Entertainment
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 31.07.2017
V srpnu přinášíme na E! zbrusu nový seriál s názvem Život Kylie, který mohou diváci sledovat od 13. srpna každou neděli ve 20.00 hod. „Ačkoliv je jí teprve 19 let, Kylie Jenner toho dosáhla více než většina lidí za celý svůj život. V osmi půlhodinových dílech shlédnou diváci dosavadní život této designérky, autorky, televizní a módní ikony a výkonné ředitelky společnosti Kylie Cosmetics.“


Ve středu 30. srpna ve 21.00 hod, se mohou diváci těšit na Módní policii, která se zaměří na hvězdné róby z předávání ocenění MTV Video Music Awards 2017. „Tým moderátorů Vám zábavným a jedinečným způsobem okomentuje módní kousky, ve kterém se hvězdy hudebního šoubyznysu objevily na červeném koberci.“

V srpnu pak na E! přinášíme zbrusu nové díly těchto seriálů: Hollywoodské médium Tyler Henry – každou neděli ve 21.00 hod., a Slavní a single, druhá řada - každý pátek ve 21.00 hod.



Život Kylie

V 19ti letech dosáhla Kylie Jenner téměř všeho: slávy, bohatství, svých snů a krásy. V novém seriálu chce Kylie přiblížit divákům nejen pracovní, ale i svůj osobní život, zahrnující i přátelství s kamarádkou Jordyn Woods. Poté, co téměř polovinu svého života strávila vysíláním televizního hitu reality show Držte krok s Kardashians a získala více jak sto miliónů fanoušků na sociálních sítích, mají její fanoušci pocit, že o Kylie ví vše. Tento dokumentární seriál však nechá nahlédnout do zákulisí jejího stále se rozrůstajícího soukromého světa.

Nový seriál od 13. srpna každou neděli ve 20:00 hod.



Hollywoodské medium Tyler Henry

Spirituální médium Tyler je připraven pomoci nahlédnout do minulosti slavných osobností, kteří u něj hledají radu, či přišli pouze ze zvědavosti. Ve druhé řadě budou Tylerovými klienty např. olympijský plavec Ryan Lochte, který obdrží zprávu od svého dědečka, skeptický Jaleel White, kterého Tyler rozpláče poté, co se spojí s jeho hereckým kolegou, či herečka Brooke Burns, která se dočká dlouho nezodpovězené odpovědi týkající se rodinné tragédie.

Druhá řada každou neděli ve 21:00 hod.



Zpackané operace

Touha vypadat perfektně, může některé lidi zanechat s překvapivým až katastrofálním výsledkem. Světově prosluslí plastičtí chirurgové Terry Dubrow a Paul Nassif pokračují ve své záchranné misi. Ve 4.řadě dokumentárního seriálu se setkají např. s fitness fanatičkou, která chce upravit své bradavky či herečkou z telenovel, jejíž nos není úplně v pořádku.

Čtvrtá řada každou sobotu ve 22:00 hod.



Slavní a single

Možná Vám jména nejsou moc povědomá, nicméně ve světě zbohatlíků jsou to známé osobnosti. Sláva a bohatství přinesla těmto lidem mnoho privilegií a výhod, ovšem štěstí si musí každý hledat sám. Zvláště pak to v osobním životě. V nových dílech prožívají Ronnie a Malika svou romanci, která je podrobena zkoušce, mezitím co se Karina rozhoduje mezi dvěma nápadníky.

Druhá řada každý pátek ve 21:00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách, T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmédia. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Martina Zvířecí, Manažerka distribuce TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 31. 7. 2017, foto: E! Entertainment Television




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24957/srpnove-programove-tipy-e-entertainment/