Srpnové seriálové hity na HBO 3
Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.08.2017
V srpnu na placeném filmovém kanálu HBO 3 uvidíme např. seriály SPORT A SPOLEČNOST, TRACEY ULLMAN'S SHOW II., POKOJ 104, RAY DONOVAN V. a AFÉRA II. V Seriálových návratech opět uvidíme série DEADWOOD I.–III., PROFESIONÁLNÍ LHÁŘI I.–V. a BORGIOVÉ I.–III., čeká nás i Seriálový maraton s akčním hororem ASH VS EVIL DEAD II.



SPORT A SPOLEČNOST (State of Play)

HBO Sports a výkonní producenti Peter Berg a Sarah Aubrey spojili své síly, aby natočili průkopnickou sérii dokumentů, které se budou zabývat spletitými a mnohovrstevnatými tématy z oblasti sportu a zkoumat jejich vztah k širší společnosti. Každý z dílů se zaměří na námět či osobu, která má na sportovní svět nezpochybnitelný vliv. Po krátkém úvodním shrnutí následuje čtyřicetiminutový dokument ve stylu cinéma vérité, jenž bude zakončen dvacetiminutovou diskusí u kulatého stolu (moderovanou Bergem) s filmaři, hosty a odborníky, kteří se budou tématem zabývat do hloubky.

2013 | 54 minut | 12 | dramatický seriál
Režie: Peter Berg

Sobota 5. srpna 2017 okolo 13:00 hod. a každou další sobotu okolo 13:00 hod.


TRACEY ULLMAN'S SHOW II. (Tracey Ullman's Show II.)

Zasloužilá hvězda HBO Tracey Ullman ztvárňuje širokou paletu obyčejných lidí i známých tváří ve svém komediálním skečovém pořadu, který svérázně a vtipně představuje moderní život na britské straně rybníka. Populární původem britská herečka, zpěvačka, scenáristka, komička, producentka, jednoduše žena mnoha profesí, ve svém seriálu představuje své mistrovské schopnosti napodobit tak výjimečné postavy, jakými jsou například Judi Dench a Angela Merkel.

2017 | 30 minut | 18 | komediální show z produkce HBO
Režie: Dominic Brigstocke, Nick Collett

Neděle 6. srpna 2017 okolo 12:00 hod. a každou další neděli okolo 12:00 (dvě epizody)


POKOJ 104 (Room 104)

Seriál Pokoj 104 od tvůrců Jaye a Marka Duplassových (Zviřátka, Počtyřech) nahlíží za dveře jednoho pokoje v průměrném americkém motelu a zkoumá příběhy hostů, již se v něm střídají. Každá z dvanácti epizod seriálu koketujícího s myšlenkou, že právě všední místo může být tím nejzajímavějším na světě, když se zastavíme a prohlédneme si ho zblízka, vypráví jinou historku. První řada, v níž se mísí nejrůznější žánry včetně komedie, dramatu, thrilleru a hororu, skýtá širokou škálu příběhů a postav obyčejných lidí hledajících souznění a smysl uvnitř jednoho pokoje.

2017 | 30 minut | 18 | komediální seriál z produkce HBO
Režie: Sarah Adina Smith
Hrají: Davie-Blue, Spencer Garrett, Will Tranfo

Pátek 18. srpna 2017 ve 22:00 hod, a každý další pátek ve 22:00 hod.


RAY DONOVAN V. (Ray Donovan V.)

Vítejte ve světě bohatých a slavných, pro které Ray Donovan dělá špinavou práci! Liev Schreiber v hlavní roli likvidátora problémů, díky němuž může losangeleská smetánka v klidu spát. Rayův otec Mickey je ovšem nečekaně propuštěn z vězení, což odstartuje řetězec událostí, jež od základů otřesou Donovanovou rodinou… Ray pracuje se dvěma parťáky: s impozantním Izraelcem Avim a drsnou lesbou Lenou. Většinu zakázek získává od nejmocnější právnické firmy ve městě, již vedou Rayův mentor a přítel Ezra Goodman spolu s Leem Drexlerem.

2017 | 50 minut | 18 | kriminální drama
Režie: Allen Coulter, Robert McLachlan aj.
Hrají: Liev Schreiber, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Jon Voight

Neděle 20. srpna 2017 ve 21:00 hod. a každou další neděli ve 21:00 hod.
Starší epizody oceňovaného seriálu můžete na HBO3 sledovat i formou „maratonu“: o sobotách 5. a 12. 8. se dívejte v 19:30 hod., 19. srpna pak v 19:00 hod.


AFÉRA II. (The Affair II.)

Seriál Aféra zkoumá citové a psychologické důsledky mimomanželského vztahu Noaha Sollowaye a Alison Lockhart, kteří se potkají v letovisku Montauk na Long Islandu. Noah je newyorský učitel a absolvent Williams College, který jednu knihu vydal a s obtížemi se snaží napsat další. Je šťastně ženatý a má čtyři děti, ale nenávidí svou závislost na bohatém tchánovi. Alison je mladá servírka, která se po náhlé smrti dítěte snaží dát znovu dohromady svůj život i manželství. Provokativní drama se odvíjí zvlášť z Noahova a Alisonina úhlu pohledu.

2014–2016 | 57 minut | 15 | drama
Režie: Mark Mylod
Hrají: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Julia Goldani Telles

Úterý 22. srpna 2017 ve 21:00 hod. a každé další úterý ve 21:00 hod. (dvě epizody)



SERIÁLOVÉ NÁVRATY:

DEADWOOD I.–III. (Deadwood I.–III.)

Město Deadwood vzniklo na území Dakoty živelně a ilegálně v roce 1867, kdy se do Černých hor vydaly tisíce lidí zachvácených zlatou horečkou v naději, že pohádkově zbohatnou. Deadwood ležel mimo federální kontrolu, a tudíž se na něj nevztahovaly federální zákony. Pohraniční teritorium patřilo Siouxům, indiánům z kmenů Oglalů a Lakotů, kteří je dostali „navěky“ do užívání. Černé hory byly pro Lakoty posvátné, ale osadníci, kteří je v létě roku 1876 zaplavili, vládní ujednání s indiánskými kmeny nerespektovali. Jednotlivé postavy seriálu jsou inspirovány skutečným životem hrdinů z Deadwoodu, jenž patří k nejslavnějším národním památkám Ameriky.

2004–2006 | 62 minut | 18 | westernové drama z produkce HBO
Režie: Walter Hill
Hrají: Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Brad Dourif, John Hawkes

Čtvrtek 24. srpna 2017 ve 22:00 hod. a každý další čtvrtek od 22:00 hod.


PROFESIONÁLNÍ LHÁŘI I.–V. (House of Lies I.–V.)

Vyzbrojen perfektně střiženým oblekem a pozoruhodným talentem pro přesvědčování druhých se skvělý Marty Kaan (Don Cheadle) vydává s partou kamarádů s tituly z MBA do velkého světa. Svým šarmem utáhnou tlusté manažery na vařené nudli a hravě je přesvědčí, aby s jejich pomocí uzavřeli obří obchody – a samozřejmě utratili celé jmění za jejich služby.

2012–2015 | 32 minut | 15 | komediální seriál
Režie: Stephen Hopkins
Hrají: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz, Josh Lawson, Dawn Olivieri

Pátek 18. srpna 2017 v 19:00 hod. a vždy od úterý do pátku v 19:00 hod. (dvě epizody)


BORGIOVÉ I.–III. (The Borgias I.–III.)

Řím roku 1492, centrum křesťanského světa, sídlo papežství. Papež má moc korunovat krále a může je také koruny zbavit; papež Inocenc VIII. umírá a církev se topí v korupci… Na cenu Emmy mnohokrát nominovaný, a třikrát dokonce oceněný seriál Borgiové je nepřikrášleným portrétem fascinujícího rodu. Oscarový Jeremy Irons ztvárňuje silného, vychytralého a krutého patriarchu klanu Rodriga, který stoupá do nejvyšších kruhů moci a buduje své impérium díky korumpování katolické církve. Seriál z renesanční Itálie začíná v době, kdy si Rodrigo kupuje vliv a stává se papežem Alexandrem VI. Po boku mu stojí jeho dva machiavelističtí synové Cesare a Juan a skandálně krásná dcera Lucrezia.

2011–2013 | 47 minut | 15 | historické drama
Režie: Neil Jordan
Hrají: Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Grainger, Joanne Whalley, Lotte Verbeek

Pátek 18. srpna 2017 ve 20:00 hod. a vždy od úterý do pátku ve 20:00 hod.



SERIÁLOVÝ MARATON:

ASH VS EVIL DEAD II. (Ash vs Evil Dead II.)

Krev. Démoni. Ještě víc krve. A taky spousta legrace. Druhá řada akčního komediálního seriálu, který je volným pokračovatelem kultovního hororu Lesní duch, je tady! A spolu s ní i neodolatelný Bruce Campbell v roli Ashe, stárnoucího lovce příšer, který se rád ohání motorovou pilou a ničí nadpřirozené neřádstvo. Pohoda mu ani tentokrát nevydrží dlouho. Ďábelské zlo si ho opět najde a on se musí vydat po stopách Ruby, která porušila příměří. Je přitom nucen vrátit se do rodného města a čelit svému otci, nepříjemným vzpomínkám i místnímu obyvatelstvu, které se k němu nechová zrovna přátelsky.

2016 | 30 minut | 18 | akční komediální horor
Režie: Rick Jacobson, Tony Tilse, Michael J. Basett, Mark Beesley aj.
Hrají: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Lucy Lawless, Michelle Hurd

Sobota 26. srpna 2017 ve 21:00 hod.



Placený seriálový kanál HBO3 vysílá od 21. března 2016 místo HBO Comedy v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, Flix TV, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat 16A na orbitální pozici 16,0 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.
Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz
Facebook: HBO CZSK, Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
youtube: HBO CZSK

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2, HBO3 i Cinemax a Cinemax 2 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 1. 8. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24958/srpnove-serialove-hity-na-hbo-3/