Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 08:05:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

JOJ Cinema slaví první narozeniny v portfoliu Atmedia

  Autor: Atmedia , e-mail: info@atmedia.cz Přidané: 02.08.2017


Tematická filmová stanice JOJ Cinema a mediální zastupitelství Atmedia završily první rok partnerské spolupráce. Stanici si za tu dobu naladila více než pětina všech televizních diváků starších 15 let. Nejvyššího celodenního podílu na sledovanosti dosáhla JOJ Cinema 25. června tohoto roku – 0,35 % diváků v cílové skupině 15+.


„Máme radost, že stanice JOJ Cinema zvolila pro spolupráci právě společnost Atmedia,“ říká Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia. „Po uplynulém roce můžeme jednoznačně říct, že spolupráce se osvědčila a stanici se kontinuálně daří získávat zájem diváků. Zároveň je pro naši klientelu atraktivním vysílacím prostorem, využívaným pro všechny typy kampaní.“ Typickým divákem JOJ Cinema jsou lidé v aktivním věku 25–54 let (SŠ+) socioekonomických skupin ABC, nejčastěji z měst nad 20 tisíc obyvatel.

Pilířem programové nabídky stanice jsou česko-slovenské televizní premiéry nedávných kinohitů. „Jednou z našich priorit je dopřát divákovi JOJ Cinema kvalitní, komerčně nepřerušovaný filmový zážitek,“ vysvětluje Ivana Semjanová, marketingová ředitelka JOJ Group. U cílové skupiny 15+ v uplynulém roce uspěl u diváků zejména thriller Na špatné straně hlavně, dále drama Boj za svobodu, akční snímek Pád Londýna či dobrodružný film Bohové Egypta. Všechny snímky dosáhly podílu na sledovanosti až 1 %.

„JOJ Cinema za posledních 12 měsíců stvrdila svoji pevnou pozici na konkurenčním televizním trhu,“ hodnotí rok spolupráce s Atmedia Ivana Semjanová. „Partnerství s mediálním zastupitelstvím Atmedia považujeme za oboustranně přínosné a chceme v něm pokračovat i v budoucnosti,“ pokračuje v pozitivním bilancování Semjanová. Stanice chystá na podzim hned několik premiér zahraničních snímků. Diváci se v září mohou těšit na dobrodružný thriller V hledáčku střelce, drama Motel či historický snímek Lord of Shanghai.

V uplynulém roce vyšla JOJ Cinema také s programem JOJ Cinema +1. Televize tak reaguje na trend odložené sledovanosti. Stanice vysílá program s hodinovým posunem oproti vysílání na „mateřské“ JOJ Cinema. Odložená sledovanost stanice tvoří 11 %. „S rozhodnutím vysílat JOJ Cinema +1 jsme spokojeni. Ostatně tento program naprosto splňuje naši snahu neustále zvyšovat možnosti diváckého komfortu,“ uzavírá Ivana Semjanová.

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických TV stanic ve střední a východní Evropě. Atmedia působí na českém trhu od roku 2008, kdy začala s klasickým spotovým prodejem reklamního prostoru. V roce 2009 část stanic z portfolia vstoupila do peoplemetrového měření, a přidala se tak k prodeji v „jednotné měně“ – GRP. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Obchodně aktuálně zastupuje 25 tematických televizních stanic na českém a slovenském trhu, mmj. z významných mezinárodních skupin jako AMC, Disney, FOX nebo JOJ.


Tomáš Surák, Research & Marketing Director, Atmedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.08.2017 • Podzimní schéma skupiny Nova je plné novinek
01.08.2017 • Prima: Odpolední zprávy s novou blondýnou!
31.07.2017 • Show Jana Krause – 2. 8. 2017
30.07.2017 • Zábava na tělo na podzim v České televizi
29.07.2017 • Od Příběhů 20. století po Prasomily - čtyřicet nových dokumentárních projektů
27.07.2017 • TV DAJTO prinesie exkluzívne zápasy z nemeckej Bundesligy!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist